2777
2789
عنوان

از زندگی و زنده بودن متنفرم

239 بازدید | 13 پست

کاش مشکلم حل میشد میتونستم بمیرم حداقل

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

عزیزم شما تا به حال به روانشناس مراجعه کردی؟؟

تاپیک هاتونو زیاد میبینم مشخصه که افسردگی دارید ولی چرا کاری بابتش نمیکنی؟

این که شما خودت رو بکشی فکر میکنی مشکل حل میشه؟!!

E V L I💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید
عزیزم شما تا به حال به روانشناس مراجعه کردی؟؟تاپیک هاتونو زیاد میبینم مشخصه که افسردگی دارید ولی چرا ...

آره حل میشه متنفرم از این دنیا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حل میشه متنفرم از این دنیا

منم تا حدی بدم میاد چون دنیا بر اساس عدالت پایه گذاری نشده 

یکی هست که ۱۰۰۰ واحد آپارتمان و ملک شخصی و کاری داره 

یکی هم هست که با پول یارانه زندگی میکنه 

یکی لای پر غو زندگی میکنه یکی هم کارتن خواب و لای دود و دم..

ولی دنیا در کنار این زشتیا قشنگی هایی هم داره 

E V L I💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بیشتر ببینید
منم تا حدی بدم میاد چون دنیا بر اساس عدالت پایه گذاری نشده یکی هست که ۱۰۰۰ واحد آپارتمان و ملک شخصی ...

برا من نه نداره 

تف بهش

لعنت به ثانیه ای که پامو گذاشتم تو این جهنم 

بیشتر ببینید
برا من نه نداره تف بهشلعنت به ثانیه ای که پامو گذاشتم تو این جهنم

اگه خواستی درد و دل کنی من گوش شنوات هستم

اگرم نخواستی جونت سلامت...

ولی بدون یکی هست با این که نمیشناستت ولی برات بهترینا رو میخواد.. اول حال خوب بعد جیب پر پول❤️❤️

بیشتر ببینید
اگه خواستی درد و دل کنی من گوش شنوات هستماگرم نخواستی جونت سلامت...ولی بدون یکی هست با این که نمیشنا ...

ببه خواستن نیست دوستم

این دنیا برای من تموم شدست. 

بیشتر ببینید

اره واقعا کاش میشد 

دنیا اصلا ب ما نیومده برا ما نیست 

منم خیلی سیرم از زندگی 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بیشتر ببینید
چیشد خب

خسته شدم از نشدن حسرت خوردن و سختی 

بیشتر ببینید
اره واقعا کاش میشد دنیا اصلا ب ما نیومده برا ما نیست منم خیلی سیرم از زندگی

💔

بیشتر ببینید