2777
2789

زنده ان !

یه عروس هلندی ماده گرفتم 

این بچه انقدر اذیت شده و اسیب دیده دست صاحب قبلیش که امن ترین جارو قفسش میدونه ..

وقتی اوردیمش نمیتونست درست راه بره 

نمیتونست پرواز کنه 

انقد این بچه رو تو قفس نگه داشته بودن و خوابونده بودن رو تخم که ستون فقرات و بالش کج شده بود 

الان بعد ۶ ماه تازه یکم راه رفتنش عادی شده 

کمرش ب حالت عادی برگشته 

دیگه وقتی دستمون رو میبریم سمتش جیغ نمیکشه 

و یواش یواش از قفس میاد بیرون ..

گناه دارن اینا موجود زنده ان عروسک ک نیستن اینجوری‌ نگهشون می دارید ...

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یه گربه آوردم که متاسفانه توسط صاحب قبلی انقدر گرسنگی کشیده بود که کاملا استخون هاش مشخص بود 

زنیکه بیشعور میگفت من پولم مفت نیست خرج گربه کنم 

انگار مجبورش کردن حتما حیوون خونگی داشته باشه 

نه واکسن زده بودن نه انگل تراپی 

هیچ 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه عمدا نگهداری از پرنده رو بلد نبود و اذیتش کرد

ولی حیوانات خونگی مخصوص نگه داری توسط انسانها ان

عروس هلندی به طور طبیعی وجود نداشت

از طریق جهش های ژنتیکی و اینا به وجود اومده

مثل خیلی از نژاد های سگ و گربه

که اینا کلا مدلشون خونگیه

اگه تو طبیعت رهاشون کنی میمیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

دقیقا اون موجود هم حق زندگی داره اگ نمیتونیم درست مراقبت کنیم نیاریم!

یکی این یکی هم این مطلب ک بعضیا سگ وگربه میارن نگه میدارن ب خودشون مربوطه ولی شاید یکی مثل من دوست نداشته باشه تو محل زندگیش مو گربه و ...باشه کاش شعور داشته باشن یادبگیرن حیوون خونگیشون ب ارامش  و اسایش بقیه لطمه نزنه و قرار نیست چون اونا سگ و گربه دوست دارن لزوما بقیه هم دوست داشته باشن 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

آخی چه خوب که پیش شماست و مواظبش هستین دلم سوخت براش

🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️

بیشتر ببینید

عروس هلندی ها نمیتونن تو طبیعت زندگی کنن؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

انشالا روزی برسه که انسان ها بفهمن حیوانات هم مثل ما حق و حقوقی دارن 

اونها هم نیاز ب آرامش دارن 

این همه حیوان آزاری توی این کشور میبینم ک این ک چیزی نیست 

سگهایی ک شهرداری یکجا آتش میزنه...

الهیی🫣🫣فقط برای جوجه کشی استفاده مبمردن از بی وجدانا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

پرنده تو قفس میبینم نفسم بند میاد واقعا گناه بزرگیه اینهمه ظلم در حق یه زبون بسته

اگر بیارن بیرون و توی خونه آزاد باشه خوبه 

چوم اونها عادت کردن ب قفس و بیرون خوراک گربه میشن یا میمیرن

منم یه گربه آوردم که متاسفانه توسط صاحب قبلی انقدر گرسنگی کشیده بود که کاملا استخون هاش مشخص بود زنی ...

همسایه ما هم سگ‌ نگه میداشت تو اوج گرما این طفلک زوزه میکشید تو پشت بوم صب تا شب 

چندبار بهشون تذکر دادم این حیوون اذیته گناه داره مریض‌میشه تحمل گرما ندارن اینا (حالامن تو عمرم ب سگ دست نزدما )

اوردن گذاشتنش تو پارکینگ خونه تو تاریکی .. از زیر در دستاشو میاورد بیرون جیغ و داد میکرد 

پارکینگشون تاریکک ..

فقط بلد بودن بیرون رفتنی ببرن پزشو بدن برگردوننن دوباره بندازنش تو پارکینگ سرش داد بزنن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40