2777
2789

سلام وقتتون بخیر، دخترم کلاس اوله، چند وقته متوجه شدم پاهاش رو به اندام خصوصیش شدید فشار میده و بعد به نفس نفس می افته ،اول دعواش کردم بعد گفت مامان من این کار رو خودم کشف کردم یه احساس خیلی خوبی به آدم میده😔 خیلی ناراحت شدم بهش گفتم دخترم آدم بزرگ بشه خوب نمیتونه راه بره و اندام خصوصی ادم خراب میشه و... قول داد دیگه این کارونکنه...حالا همش سعی میکنم تنهاش نذارم اما هرپقت تنها میمونه باز این کارومیکنه و بعد میبینه فهمیدم معذرت خواهی میکنه😭خیلی ناراحتم، فکر کنم اینجوری بلوغ زودرس هم بگیره و از لحاظ جسمی ضعیف بشه..

حالا یه فکری به ذهنم رسید و اونم اینه که به اونجاش یه چیزی بزنم که یکی دو روز یکم سوزش کنه و بترسه دیگه اینکارو نکنه،ولی دوباره با خودم گفتم نکنه یه چیزی بزنم مضر باشه، خواستم از شماها کمک بخوام، مورد مشابهی دیدید یا نه؟ بنظرتون چکارکنم...

پیشاپیش بگم توروخدا قضاوت نکنید

ولش کن بعدا میفهمه یاد حرفات میفته خجالت میکشه ها

هرچی گیر ندی خودش ول میکنه

دیگه بلخره یه سنی انجامش میداد دیگه مثله همه

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی تنهاش نزار آروم هم باهاش حرف بزن 

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋