2777
2789
عنوان

من همه‌چی تموم بودم اما انتخابش یه دختر لول پایین بود

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 70 پست
علم غیب ک نداره بفهمه بعدم لابد با خودش گفته این دختره ب من محل نمیده ولش کن

نه میدونست

یه سری مسایل پیش اومد که میدونست

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایشون غرور من رو ندید فقط عشق خالصانه م رو دید من بعد از سالها اینطوری شدمدر ثانی واقعیت رو دا ...

الان دیگه بندازش دور .بهش فکر نکن بپذیر مال تو نبوده 

تو هم برات تجربه شده 

انشالله بهترش سر راهت میاد و هزار برابر عاشق میشی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
نه عزیزم علم ثابت کرده مردا اول با ظاهر جذب میشناگه ظاهر نباشه حداقل یک ویژگی رفتاری برجستهمگر اینکه ...

واقعا عجیبه برام برای اینکه اون آقا سمت شما نیومده و به کس دیگه ای علاقمند شده داری میکوبیش و دلایل مثلا علمی میاری.احساسات آدما بر پایه علم نیست. 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید
امان از وقتی طرف دنبال دختر متواضع و خاکی و ساده باشه و اینطور پسندش باشه و دوست نداشته باشه خانومش ...

عزیز دلم  از شرایط چیزی نمیدونی

هیچکس اون اقا رو قدر من نمیتونست دوست داشته باشه حتی اون خانم

تو بدترین شرایط رشد کردم و خودمو به جایی رسوندم اما اون دختر به خودش هیچ زحمتی نداده تو عمرش

اتفاقا من نچرال و خاکی بودم 

ازین دخترای قرطی که فکر کنید نیستم

پس چرا اقدامی نکرده یعنی عاشق اون خانمه شدع

اتفاقا معلومه پسر سو استفاده گر و هولی نبوده وگرنه بعضی پسرا اگر ببینن یکی روشون کراشه تند سواستفاده میکنن 

وقتی یکی پا نمیده حتما خوددار و عاقلتره یا دلش جایی دیگه گیره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

خی عزیزم هیچ چیزی بینتون نبوده

و اون هم علم غیب نداشته که شما دوسش دارید

حالا عاشق یه نفر شده و دلیل نمیشه شما تحقیرش کنید که لیاقتش همون بوده حتما دختره هم نکات مثبتی داره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

عجیبه واقعا😐از کسیکه احتمالا حتی نمی دونست شما بهش علاقه دارین طلبکارین؟!اون خانم از نظر شماا دقت کن از نظر شما فرد جذابی نیست ولی از نظر اون آقا خیلی دلنشین و مایه ارامشش بودکه باهاش ازدواج کرده 

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید
پس چرا اقدامی نکرده یعنی عاشق اون خانمه شدع

نه عزیزم وقتی من بهش علاقه داشتم این خانم و هیچ خانمی تو زندگیش نبود

عزیز دلم از شرایط چیزی نمیدونیهیچکس اون اقا رو قدر من نمیتونست دوست داشته باشه حتی اون خانمتو بدتری ...

دیگه پس ضرر اصلی رو اون اقا کرده 

شاید یه روزی متوجه بشه 

ولی تو دیگه بهش محل نمیزاری

درکل بیخیالش

بیشتر ببینید

چقد خودخواهی و بد حرف میزنی

خب به چشمش نیومدی مقصر اون دختره که اینجوری تحقیرش میکنی؟😐

دق دلتو سر اون دختر خالی نکن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

واقعا عجیبه برام برای اینکه اون آقا سمت شما نیومده و به کس دیگه ای علاقمند شده داری میکوبیش و دلایل ...

باشه فقط یه سوال 

چرا به ما که میرسه همه چی میشه بر پایه علم و منطق

همه پسرا اول منفعت رو بو میکشن بعد میان دست رو دختر صد لول بالاتر میزارن

به بقیه که میرسه همه چی پروانه ای میشه