2777
2789

من دنبال رشد و توسعه فردی بودم

خودساخته 

تو شرایط خیلی بد بی هیچ حامی خودمو به بهترین جاها رسوندم

خودم هدفامو دونه دونه تیک زدم

بماند که حسم چقدر صادقانه بود

پنج سال بخاطر پسری که حتی سلام علیک هم نداشتیم همه رو رد کردم

چشمام هیچکسو ندید

اما اون دست گذاشت رو دختری که هیچی واسه ارائه نداره

نه دستاوردی نه هیچی

از نظر قیافه و موقعیت هم من سرم

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

ادما میرن دنبال لیاقتشون

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زن‌ها همیشه می‌ترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زن‌ها همیشه می‌ترسند اما زن‌ها ترسو نیستند. با تمام این ترس‌ها، مویشان را کوتاه می‌کنند، زیبا آرایش می‌کنند، بلند می‌خندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک می‌کنند.»🤍زن‌های غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین می‌کند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم می‌کند.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست می‌آوردیم و با آنها می‌زیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق می‌رفتیم.» 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش تو رابطه نبودی؟خب اینجوری که نمیشد طرف نشناخته و ندیده بیاد سمت تو.

امیدوارم یه روزی ادمتو پیدا کنی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

اون تعهدی به شما نداشته اگر وعده عاشقی یا ازدواج نداده 

پس هرکسیو میتونه انتخاب کنه 

شاید اون چیزی که شما دارین اون دختر نداشته باشه درعوص چیز دیگری داشته باشه که به میل اون اقا خوب بوده 

درضمن علف باید به دهن بزی شیرین باشه 

چرا خودتو مقایسه میکنی

انشالله یه جنتلمن رده بالا با لول ۷ستاره نصیبت شه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
باهاش تو رابطه نبودی؟خب اینجوری که نمیشد طرف نشناخته و ندیده بیاد سمت تو.امیدوارم یه روزی ادمتو پیدا ...

عزیزم دیگه چشم بینا که داشت من ظاهر و موقعیتم با اون خانم زمین تا اسمون فرقشه

اون تعهدی به شما نداشته اگر وعده عاشقی یا ازدواج نداده پس هرکسیو میتونه انتخاب کنه شاید اون چیزی که ...

عزیزم این حرف تکراری شده که شاید دختره چیزی داشته

واقعیت اینه که اون خانم محترم هیچ چیزی برای جذب یک اقا نداشتن

حالا ظاهر که دست خود ادم نیست اما میتونست اقلا دوتا دستاورد تو زندگیش داشته باشه که

زندگیش خالی خالی بود