2777
2789

عزیزان مذهبی با کمال احترام، اگه قصد توهین یا گوشه کنایه زدن دارید، لطفا توی این تاپیک نمونید. 

قصد جسارت به هیچ قشری را ندارم اما خب من مذهبی آنچنانی نیستم. بی اعتقاد نیستما اما مثلا ما توی مهمونیامون روسری سر نمیکنیم و کلا ظاهر مذهبی ندارم. 

از اون طرف هرچی خواستگار برام میاد همه مذهبی و حساس به پوشش و.... 

مثلا طرف میگه بیرون کت و شلوار نباید بپوشه دختر!! 

چرا شانس من این شکلیه؟! 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

خب جواب نده 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه هر کسی یه مدله .

جواب رد بره   برن هم کفوی خودشونو انتخاب کنن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واسطه ات رو عوض کن

ادمی که تو پوشش بعضی چیزا رعایت نمیکنه نباید بهش مورد مذهبی معرفی بشه. 

برای پسر مذهبی دختر هم کفوش هست. 

برای دختری که توپوشش رعایت نمیکنه،  پسر هم کفو هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
خب جواب نده

خسته شدم

یا گیر میدن که چرا شاغل نیستی یا گیر میدن به اعمال مذهبی! 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
واسطه ات رو عوض کنادمی که تو پوشش بعضی چیزا رعایت نمیکنه نباید بهش مورد مذهبی معرفی بشه. برای پسر مذ ...

جالبه اون واسطه از من قرتی تره!!! 

نمیدونم چرا مورد این شکلی معرفی میکنه

بیشتر ببینید
خب کسایی که مذهبی نیستن اصولا دوس دارن اول وارد رابطه دوستی شن بعد اگه اوکی بودن ازدواج کنن و معمولا ...

از کجا چنین کیسی پیدا کنم؟ 

بیشتر ببینید
جالبه اون واسطه از من قرتی تره!!! نمیدونم چرا مورد این شکلی معرفی میکنه

واقعا جالبه

خب پسر مذهبی چون چارچوب داره به اطرافیان میسپاره که براش معرفی کنن. 

ولی واسطه هم باید اینو لحاظ کنه که طرف درمورد پوشش یک سری اعتقادات داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید