2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج فامیلی یعنی حماقت

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید

غیرمنطقی‌ترین تصمیم تو ازدواج، ازدواج فامیلیه به نظر من. هرچقدر هم خوب باشن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید

ازدواج فامیلی به دلیل ژنتیکی مناسب نیست 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بیشتر ببینید

چون ازدواج فامیلی را نمیپسندن

تاپیک آخر منم یه سر بزنید درباره ازدواجه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

ازدواج بافامیل ازازدواج بابدترین مرددنیاهم افتضاح تره 

توازدواج فامیلی پدرومادرابیشترباهم درگیرن 

ازنقطه ضعف هااستفاده میکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

چون در ازدواج فامیلی هیییییچ خیری نیست. 

این رو به عنوان یه اصل بپذیر. 

اگه کوچیک ترین مشکلی تو زندگی یه زوج که فامیل هستن بوجود بیاد، باعث میشه تمام حرمت های فامیلی بره زیر پا. حالا اگه غریبه باشن یا حداقل فامیل نزدیک نباشن، اگه دیگه هیچ خواهر برادری بخاطر زندگی بچه هاشون با هم قطع رابطه نمیکنن و هزااااار تا بدی دیگه که اگه تا صبح بشمریم، تموم نمیشه.