2777
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 48 پست

خواست خدا قطعا

و دعاهای مامانم برای عاقبت بخیری بچه هاش

چون مامانم آدم خیلی خوبیه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

هنوز نرسیدم

ان شاء الله برسیم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ زن ومردی که کامل خوب وبی نقص نیستن.من برای امر ازدواج باخداصحبت کردم وگفتم من ملاکهام رو خوب بررسی میکنم وفکر میکنم...ولی درنهایت میسپارم دست خودت اگر به صلاحم بود خودت جورش کن وبه یه شهید گمنام هم توسل ونذر کردم...جالبه بعد از ازدواج فهمیدم همسرم هم برای ازدواجش به یه شهید دیگه متوسل شده بوده...وصبح روز عقدمون اول رفته بوده مزار اون شهید

پارسا پسرمامان😍
خواست خدا قطعاو دعاهای مامانم برای عاقبت بخیری بچه هاشچون مامانم آدم خیلی خوبیه

چه قشنگ 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید
هیچ زن ومردی که کامل خوب وبی نقص نیستن.من برای امر ازدواج باخداصحبت کردم وگفتم من ملاکهام رو خوب برر ...

چه جالب خوشبخت باشین همیشه

بیشتر ببینید
چه قشنگ

🌺🌺🌺

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

کاش منم الان چیزی برای گفتن داشتم😅🥲

عزیزمم

بیشتر ببینید
هیچ زن ومردی که کامل خوب وبی نقص نیستن.من برای امر ازدواج باخداصحبت کردم وگفتم من ملاکهام رو خوب برر ...

یعنی ملاکهاتو با خدا در میون گذاشتی؟...شوهرت همون ملاک ها رو داشت؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

درسته خوشبخت شیاینکه توبرخورد اول از ی پسری حس شخصیت و مرد بودن بگیری میتونی به حس اعتماد کنی یعنی م ...

نه 

باید آشنا شی حداقل ۴ ماه تا به ذاتش پی ببری

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

شغلش چیه مگه

مطب داره 

وگرنه برا من ذره ای شغل و پول ملاک نبود

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر