2777
2789
عنوان

بچه ها من کار درستی میکنم یا نه

177 بازدید | 21 پست

منو ی آقا پسری تو دوران دوستی ایم و ایشون قبلا همشهریم بوده الان رفته اصفعان خونشون من تهرانه خونمون ، بعد الان ایشون اومدن تهران من رفتم خرم آباد ی کاری برام پیش اومد مجبورم تا آخر هفته بمونم بعد با مامانم و خانوادم رفتیم بعد میگه من تا آخر هفته اینجا نیستم و دیگ میرم تو یجور بپیچون بیا تهران یکی دوروز و باز برگرد ، ببینمت و برو  ، برم بنظرتون ؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی به خاطر کارش اومده تهران یا خودت؟

هم من هم ی کاری داشت 

اومده چند روز بمونه و بره بعد شانس من اونجا نیستم میگه میخام برم تا چند وقت دیگ یجور خودت تنها بپیچون ب بهونه کلاس و درس بیا نمی‌دونم برم نرم

به نظرم نرو بگو خانوادم قبول نکردنرابطه تون جدیه؟ خانواده ها میدونن؟

ببین مامان من می‌دونه دوسش دارم اما نمیدونه باهاش میرم بیرون میگ باید بیاد جلو ، ۵ سال هست باهمیم ، مامان اونم می‌دونه اما در حد دوستی می‌دونه شرایط مالیش خوب نیس ک بیاد در حد اینکه من بش گفتم بیا تا خرم آباد فامیلم داری اینجا ببینمت و برو گفت پول ندارم یه تومن و اینا برام میفتع