2777
2789
عنوان

میخوام بچه هارو به پرورشگاه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5874 بازدید | 160 پست

بچه ها رو ببر تحویل خودش بده، اون هم باباشون هست و وظیفه اشه نگهشون داره. 

اگه حضانت گرفته بودی و طلاق گرفتی که برو دادگاه یه دادخواست بده و بچه ها رو تحویل شوهرت بده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک دیگه شیر ندارم من

همون اول منظورم بود .. ولی گفتید سه روز فقط خونه مادرتون هستید درسته؟یا باید صبوری گنید تا اون مرد سرعقل بیاد یا قانونی پیگیری گنید.خواهشا تصمیم عجولانه نگیرید.پناه بچه ها فقط شما هستید

😭😭😭نمیدونم

گلم تو شکایتتو‌بکن حداقل اینحوری بری تحت پوشش ارگانی یه نفقه هم بگیر ازش بالاخره بهتر از هیچیهدچاره ای نداری ک 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
آره منم موافقم 👌👌الان شوهر استارتر به وظیفه شرعی و قانونیش عمل نمیکنه و باید به خود بیاد

آره دیگه، چند نفر دیکه هم بهش گفتن برو درخواست نفقه بده

هی میگه تا این روند طی شه، خب شکایت هم نکنه کاری درست نمیشه که چه فرقی داره

خودش باید بخواد و بره دنبالش

نهایت دو سه ماه طول میکشه عوضش بعدش یه نتیجه ای میگیره

ولی اینجوری هیچی درست نمیشه هیچوقت 

بچه ها رو ببر تحویل خودش بده، اون هم باباشون هست و وظیفه اشه نگهشون داره. اگه حضانت گرفته بودی و طلا ...

وقتی نمیگیره چیکار کنم اخه میگه میدم پرورشگاه یا میگ ب ی ورم

مگه پرورشگاه یا بهزیستی بچه رو میگیره یا شما قیم هستی که بدی یا ندی 

چه بچه های بدبختی پدر که اونجور شمام که بی عاطفه و مسیولیت هستی چطور دلت میاد بری کارگری یا هر چی بهتره تا بچت رو از خودت جدا کنی وقتی بچه دار میشی مسیولیت داری یهو که شوهرت خواب نما نشده کم یا بیش همبن  بوده مادر که از بچش نمی‌گذره 

بگو شوهرت خرج بده خانوادت یا خانوادش کمکت کنن اگه دیدی واقعا کسی نیست برو شده جوراب بخر تو مترو یا سر چهارراه بساط کن بچه خاتم بذار کنارت تا همشون خجالت بکشن اگرم محل ندادن اقلا نون بچه هات در میاد 

میتونی تو خونه سبزی پیازداغ کنی ببری مغازه بذاری بفروشن برات 

میتونی بری رستوران ها کارگر می‌خوان بچه خاتم کنارت بالاخره یک جا برات کار پیدا میشه 

شده گدایی کنی بچه هاتو نده به دست کسی 

می‌دونم شرایطت خیلی سخته منع نمیکنم ولی تهش دست فروشی کن ولی بچه رو نگه دار میگذره هر چند به سختی