2777
2789
عنوان

میخوام بچه هارو به پرورشگاه بدم

5872 بازدید | 160 پست

هر چی فک میکنم هیچ راهی ندارم دوتا بچه کوچیک ۲سال و نیمه و یه ۹ ماهه زندگی با مرد بی وجدانی که خرجشونو دیگه نمیده ۳ روزه خونه مادرم اسیرم دارم فحشای شوهرمو می‌شنوم هر چی التماس پدر مادرشو کردم با پسرتون حرف بزنید و یکاری کنید هیچ قدمی برداشتن چون ذره ای وجدان ندارن آخرشم گفتم نکنه از ما پول میخوای در حالی ک گفتم من هیچ پولی از شما نمیخوام فقط پسرتونو سر عقل بیارید ادعا دارن دلشون میسوزه برا نوه هاشون دریغ از هیچکاری دلم برا بچه هام کبابه هیچ راهی ندارم هیچکس و ندارم این دوتاشو بزارم پیششون برم سرکار کرایه خونمون زیاده شوهرم یه آدم بی عار گشاده که هیچی براش جز خودش دیگه مهم نیس گاهیی میگم برم خودمو بچه هامو از یجا پرت.....ولی دلم میسوزه اونا چه گناهی دارن اگه ام بدم پرورشگاه خودم دق میکنم ولی بیچاره ی درمونده شدم که هیچ راهی ندارم خودتون میدونید زندگی ی روز درمیون شیرخشک خریدن و پوشک و هزار کوفت و کرایه شوخی نیس🫠😭سر کوفت نزنید زندگی ما اینجوری نیود شوهرم یهو روانی شد....😭😭😭😭برام دعا کنید 

قضاوت کار خداست ما فقط دعا 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو مهریه تو بذار اجرا 

باید به بچه ها. نفقه و خرجی بده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

خدا كمكت كنه😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

عزیزم خب برو شکایت کن درخواست نفقه بده، بگو برای من و بچه ها خرجی نمیده

تا کی التماس پدر مادرش رو بکنی و اونا هم هیچکاری نکنن؟ اونا نمیتونن سر عقل بیارنش، دادگاه براش نفقه بنویسه سر عقل میاد

خدا نجاتت بده

نمیشه بذاری پیش مادرت و خودت بری سرکار. خونه مادرت زندگی کن تا پول جمع کنی و مستقل بشی.تا اون موقع بچه‌هاتم بزرگتر شدن

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

عزیزم خب برو شکایت کن درخواست نفقه بده، بگو برای من و بچه ها خرجی نمیدهتا کی التماس پدر مادرش رو بکن ...

مگه نفقه چقدره بعدم تا این روند دادگاه طی شه من از کجا خرج اینارو بدم

چه اشکالی داره وقتی شرایطتت اینقدر سخته بچه ها رو ببر تحویل بده شاید دولت پیگیر شوهرت شد یا خانواده شوهرت به هر حال دولت ولش نمی کنه بلکه یه گوشمالی یا کاری کردن

حودتم کمک بگیر احتمال داره برات کاری کنن یا حمایتی بشی بتونی مستقل بشی

مگه نفقه چقدره بعدم تا این روند دادگاه طی شه من از کجا خرج اینارو بدم

کاچی بهتر از هیچی

اون مرتیکه هم یکم فشار بهش بیاد بد نیست

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

شما ولی و قیم بچه‌ها نیستی که بتونی ببری بدی به پرورشگاه. اون تاپیک دیشب شرایطش جور دیگه بود که اینو میگفت. شوهرت میره به جرم آدم ربایی ازت شکایت هم میکنه بیچاره میشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.