2777
2789

اول بگم که بابام خیلی پیره سوادم نداره اختیار زندگی رو انداخته دست شاه‌پسر بزرگش💩

زمانی که من ازدواج کردم برادرم نذاشت بابام پول جهیزیه درست حسابی بهم بده. گفت مگه من مرده باشم که یه قرون از این پولا به دوماد برسه 💩

بابام یه پولی تو یه حسابی داشت واسه روز مبادا که خیلی کم بود و برادرم از اون حساب بی خبر بود. همونو بهم داد واسه جهیزیه! سال ۹۹ برای جهیزیه فقط بهم ۱۰ میلیون پول داد!

تمام جهیزیه ام‌ رو خودم و شوهرم خریدیم. یعنی صبر می کردم سر ماه حقوقم رو بدن می رفتم یکی دو تا تیکه جهیزیه می خریدم. تازه هم شاغل شده بودم بدبختی پس اندازم نداشتم.

الان مامانم رفته پیش فک و فامیلش گفته پسرای من واسه خواهرشون جون میدن. ۵ سال پیش ۳۰۰، ۴۰۰ میلیون جهیزیه واسش خریدن. گفتن خواهرمون باید سرش بلند باشه😐💩

اونا هم به من گفتن قدر برادرات رو بدون 😐💩

من نمی دونم چی به ننه من میرسه که اینقد این نرینه هاش رو الکی گنده می کنه!

اونم پسرای بی عرضه ای که حتی عروسی من نیومدن و چند ساله باهام قطع رابطه ان.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

خب جلو همین فامیل همینا رو بگو تا بدونن 😍🤣

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر حفظ آبرو گفته اشکال نداره

منم آبروشو با موال عمومی شهرداری یکی کردم راستش رو گفتم 🤣🤣🤣

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
خب جلو همین فامیل همینا رو بگو تا بدونن 😍🤣

گفتم عزیزم 🤣 باورشون نمیشد! یه جوری نرینه هاش رو گنده کرده که فامیلامون فکر می کنن اینا خدان

بیشتر ببینید
تو هم بگو به من که ندادن حتما به یکی دیگه دددن

گفتم والا من که فقط ۱۰ میلبون از خونه بهم رسید اونم دزدکی و یواشکی! نمی دونم مامانم چه نفعی می بره از گنده کردن نرینه هاش

بیشتر ببینید

مادرا چرا اینحوری ان اوف خدا کاش ماها اینشکلی نشیم🤕🤕🤕

بعضی مادرا بیسیاستند 

من یکبار با خونواده همسرم بحثم شد و کاملااا هم مقصر بودن مادرم بجا طرفداری از من گفت دختر من بیعقلی کرده شما ببخشید🤕😣💔

🚶🚶🚶

طفلک مادرتون از روی همینا که گفتید اونجوری کرده.. خواسته مردم حرف نزنن..

مجبور نیست توضیح بده عزیزم. الکی میره پز پسراش رو میده که گنده شون کنه.

بیشتر ببینید