2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا چون از دوران مجردی اینکار رو کردند، بهش اعتیاد پیدا کردن باید خودشم بخاد که ترک کنه اینکار رو

از گوگل راههای ترک خود... بپرس ببین چی میگه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید

چون فشار دست زیاده عادت کرده 🤦‍♀️خیلی سخت با نزدیکی ارضا میشه ...

حالا مسئله اینه که خودشم دوست داره این کارشو ترک کنه؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

به خودت بیشتر برس عزیزم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

بیشتر ببینید
هوووف خیلی اعتیاد بدیه منم درگیرشم😮‍💨

منتظر ضعیف شدن چشمات 

به هم خوردن شدید هورمون هات ریزش مو بزرگ شدن شکم و باریک شدن و بدفرم شدن پاهات و کوچیک شدن باسنت و هزار و یک عوارض دیگه اش باش...‌.

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
منتظر ضعیف شدن چشمات به هم خوردن شدید هورمون هات ریزش مو بزرگ شدن شکم و باریک شدن و بدفرم شدن پاهات ...

یه عده از دروغ میگن عوارض نداره ولی من با چشای خودم عوارضش رو دیدم 

سراسر مرضه

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟