2777
2789

خانوما از شوهرم بدم اومده،همش دنبال چشم چرونی،دیشب دیدم آهنگ پیشواز عاشقانه گذاشته ولی قسم می‌خورده میگه بخدا نزاشتم مگه میشه پس چجوری شده،الانم اومده ارایشگاه با حرص میگه باید به خودم برسم،احساس میکنم بخاطر یکی داره اینکارا میکنه چندین بار دعوامون شده سر همین قضیه ولی انگاری نمیخاد دست برداره شما باشین دلتون آتیش میگیره یا میگین به درک و طلاق میگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من هرچقدر بیشتر گیر بدی اوضاع رو بدتر میکنییمدت خودت رو بیخیال نشون بده و زیاد تحویلش نگیر

خب همین کارو یبار کردم مشکوک و قایمکی تر شد کاراش دیگه کلا رفت سراغ چیزی که میخاست

خب همین کارو یبار کردم مشکوک و قایمکی تر شد کاراش دیگه کلا رفت سراغ چیزی که میخاست

نمیتونی کاری کنی

با یه مشاور درمیون بذار چون پای زندگیت درمیونه نظرات اینجا نمیتونه خیلی کمکت کنه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
به خودم که میرسم ولی حرص میخورم من نشستم پای زندگی و بچه ها این بخاد بره با زنی عشق و عاشقی راه بندا ...

میدونم منم متاهلم و درکت میکنم 

ولی تو یه مدت بیخیالی رو پیش بگیر

تا مدرکی نداشته باشی فقط خودتو عذاب میدی 

لایک نکن دوست عزیز !                                             

نمیتونی کاری کنیبا یه مشاور درمیون بذار چون پای زندگیت درمیونه نظرات اینجا نمیتونه خیلی کمکت کنه

مشاورم رفتم اونم گفت بیخیال باش یبارم گفت قرص اعصاب بخور وسواس فکری داری بخور و راحت زندگی بکن منظورش این بود سرت بکن زیر برف

میدونم منم متاهلم و درکت میکنم ولی تو یه مدت بیخیالی رو پیش بگیرتا مدرکی نداشته باشی فقط خودتو عذاب ...

مثلا چه مدرکی؟بیخیالی بودم یبار از سرکار برگشت بدنش جای چنگ و زخم بود گفتم چیشده دعوا راه مینداخت بدتر و عصبی تر

اره میخاستم زندگی بکن ولی نه این آدمی که متعهد بودن نمیخاد دیگه چند وقته بخاطر بچم زندگی میکنم باهاش ...

از اول اینجوری بود؟

اگه. جدیدا اینجوری شده باهاش اروم حرف بزن بیاد برید پیش مشاور

اگه پرخاشگره و بیشتر اذیت میکنه نذار بچه ت توی فضای مسموم بزرگ شه

ولی زود هم تصمیم به طلاق نگیر

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
از اول اینجوری بود؟اگه. جدیدا اینجوری شده باهاش اروم حرف بزن بیاد برید پیش مشاوراگه پرخاشگره و بیشتر ...

نه از اول اینطور نبود الان مدتیه مثلا ۷،۸ماهه دستش هم رو میشه بازم ادامه میده