2777
2789
عزیزززم، انشاءالله بعد از این زندگیت عالی باشه ، معلومه زنی قوی و خودساخته ای هستی ، واقعا باعث افتخ ...

عالی نیست ولی بهتر از قبله بیشتر دوری بچه هام اذیتم میکنه البته هفته ای یکبار میان پیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما مردی که بعد ۱۵ سال زندگی بزنه پرده گوشت پاره کنه میبخشی؟

حق داری عزیزم

وقتی که خوندم ناراحت شدم

نمی‌گم که شما زودرنجی

می‌گم که من یک جایی توی زندگی پذیرفتم که فقط و فقط خودم رو دارم هر چقدر هم که ظاهرا دور و برم شلوغ باشه. به خودم قول دادم خودم هوای خودم رو داشته باشم.

من نمی‌گم بخاطر بچه‌ها و…می‌گم فقط و فقط بخاطر خودت هر کاری که میتونی واسه خودت بکن، فعلا اصلا به همسرت فکر نکن که پشیمون یا نه، چرا این کار رو کرد و…در تمام لحظاتی که تو داری خودت رو از درون نابود می‌کنی اون آدم داره زندگیش رو می‌کنه

حق داری عزیزموقتی که خوندم ناراحت شدمنمی‌گم که شما زودرنجیمی‌گم که من یک جایی توی زندگی پذیرفتم که ف ...

دقیقا اینو قبول و باور دارم هیچ کس نمیتونه مثل خود آدم به فکر آدم باشه،تو سالهایی که من سختی و عذاب کشیدم هیچ کس حتی پدر و مادرم پشتم نبودن

۸ سال و نیم،دختر و پسرن

ای جانم ماشاالله خدا حفظشون کنه😘😘 

خیلی سختههه دوری از بچه 

دلیل زنده بودنم یکی از دوقلوهامه که یه جور دیگه دوستش دارم شاید بیشتر نگرانشم

من ۳۸ سالمه جسمی خوبم خداروشکر ا احساس انرژی بالایی میکنم که باید به کاری مشغول باشم اما شغل بیرون از خونه ندارم بخاطر همین خیلی از روزا کلافم از بیکاری و حس میکنم دارم کم‌کم بسمت افسردگی میرم شوهرم میگه اصلا اسم کارو نیار

.

من سی و دو سالمه 

حماقت و اشتباه زیاد داشتم کنکورمو خراب کردم الان با س تا بچه میرم دانشگاه 

ولی از وقتی رفتم حالم بده همکلاسیم اونجا استاده همون دانشگاه شنبه ها میبینمش من ترم دو ام 

حالم بده میگم این چ کاری بود کردم

ورزش کن کلاسی چیزی برو عزیزم

بله تو فکررش هستم اما حقوق کارمندی شوهرم اونقد نیست که بخوام خرج اضافه داشته باشم ترجیح میدم پسرمو بفرستم کلاس از من که دیگه گذشت همه چی

.