2777
2789
😬خیلیهههه ولی بهش فک نکن. دنیا دو روزه. کاری ک دوست داریو انجام بده اونم زوود. پیشاپیش مبارکههههههچ ...

مرسی گلم

کاشت ع دردش میترسم میگم ولکن همینا باز خوبع

مرسی گلمکاشت ع دردش میترسم میگم ولکن همینا باز خوبع

از اقواممون رفت. نگفت درد داشته

منم میبینم اگه خوب بود و راضیه میرم میکارم.

از نتیجه کارت بگو. انجام دادی؟ راضی بودی؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم ماه پیش ،برای قیمت بهش پیام دادم گفت ۱۷۰۰ وقتی رفتم بزنم گفت ۱۸۰۰🤣 رنگش سپردم ب خودش تر زده ی صورتی هست ک ب رنگ پوستم نمیاد ،حالا برای ترمیم میگم ک درستش کنه البته اگ ک بشه ،همون روز ک زدم ترمیم گفت ۳۵۰ هزینش باور کن وقتی رفتم میگ ۴۵۰

خیلیمممم درد داشت ولی برا منی ک انقد درد کشیدم تو زندگیم مهم نبود فقط اشکم میومد

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
از اقواممون رفت. نگفت درد داشتهمنم میبینم اگه خوب بود و راضیه میرم میکارم.از نتیجه کارت بگو. انجام د ...

درد دارع

و امروز لبم پوست میندازه و هنو چیزی نشده تا ببینم رضایت دارم یا ن

من انجام دادم ماه پیش ،برای قیمت بهش پیام دادم گفت ۱۷۰۰ وقتی رفتم بزنم گفت ۱۸۰۰🤣 رنگش سپردم ب خودش ...

من انجام دادم ۲تومن و ب شدت درد داش و ترمیمم گفته ی تومن😕شمام لبتون فرداش پوست انداخت؟الان پوست انداخته و زیرش هیچ رنگی نیس/فقط لبای خودمه

من این همه درد کشیدم این همه هزینه کزدم کو رنگش😕

راضیی؟چ رنگی زدی

هعی اونجور ماندگار خاصی نداره برای من بیشترخط لب زد اگه میخای ماندگاریش زیاد باشه بگو خیلی پررنگ بزنه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
درد دارعو امروز لبم پوست میندازه و هنو چیزی نشده تا ببینم رضایت دارم یا ن

مبارکه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
من انجام دادم ۲تومن و ب شدت درد داش و ترمیمم گفته ی تومن😕شمام لبتون فرداش پوست انداخت؟الان پوست اند ...

اره درد ک داشت

من روز سوم پوست انداخت تا روز ۴ ام همه پوستها ریخت

واقعا رنگ نگرفته؟مگ میشه ؟برو قبل ترمیم بهش نشون بده ببین چی میگ

اره درد ک داشتمن روز سوم پوست انداخت تا روز ۴ ام همه پوستها ریختواقعا رنگ نگرفته؟مگ میشه ؟برو قبل تر ...

نمیدونم چرا برا من روز دوم پوست انداخت

توام چرب میکزدی؟اخه خشک میشه پوست لبم کش میاد درد میکنه هی جرب میکنم 

نمیدونم چرا برا من روز دوم پوست انداختتوام چرب میکزدی؟اخه خشک میشه پوست لبم کش میاد درد میکنه هی جرب ...

اره هعی فقط خشک میشه  تا جایی ک میشد چرب میکردم

الان عالی شدههههههه بد۱۰روز ترمیمم برم عالی تر میشه عاشقش شدم کاش زوتر میزدم اخه ع دردش میترسیدمم

خیلی مبارکت🩷