2777
2789
عنوان

دخترم میگه ننیخوام با بابا برم کانون

| مشاهده متن کامل بحث + 6237 بازدید | 190 پست
عزیزم قطعا همسرت یهو اخلاقش عوض نشده که شما دو تا بچه آوردی و اگه دیدی همسرت اخلاقش بده حداقل دومی ن ...

بی مسئولیت نیستم

بچه دومو شوهرم بدون هیچ مشورتی بدون هیچ حرفی آورد 

درسته بچه ها این وسط هستن ولی پدرشون بامن بده

با اونا خیلی خوبه 

مشکل منم من اگه برم اون اوکین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی مسئولیت نیستمبچه دومو شوهرم بدون هیچ مشورتی بدون هیچ حرفی آورد درسته بچه ها این وسط هستن ولی پدرش ...

گلم یعنی چی بدون مشورت اورد؟؟؟؟

همسرت باردار شد؟؟؟؟

می‌تونستی اورژانسی بخوری 

چه راحت خودتو کنار میکشی😅

ضمنا الان بالاسر بچه هستی بچه داره اینطور میگه بعد فکر کن بزاری بری این بچه چقدر ضربه میخوره

خونه بابا جههنمهبعد طللق لقمه هاتو میشمارناگه میشه مدارا کرد بشین سر زندگیت ، بعد ۲تا بچه دیگه کی ما ...

چرا انقدر میترسونیش اخه مادرمنم طلاق گرفته۱۹ساله که اومدیم خونه باباش ولی۱بار نشده لقمه هاشو بشمارن یا خواهراش بگن شوهر نداره چشمش دنبال شوهرماس

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

همسرمنم همینه با بچهاش و خانوادش خیلی خوبه فقط منو دوست نداره حتی خیانتم دیدم .اما منم دوتا بچه دارم ...

خیانت نکرده شوهرم

ولی پدرش دوتازن داره خب اینم زمزمه هاش زن دومه 

شاید بگین شوخیه یا تواین اوضاع کی زن دوم میگیره

ولی این حرفاش منو زده کرده مهرشو از دلم بیرون کرده خستم کرده

نمیشه کم آوردم بچه مادرشاداب میخواد من اینجا دارم میپوسم بابچه هام میگم میخندم ولی دیگ محبت خودمم آخ ...

به نظرت جدا بشی شاداب میشی؟؟؟؟

یا نامادری که میاد بالا سر بچه هات آدم شادابیع و حالشونو بهتر میکنه؟؟؟

بی مسئولیت نیستمبچه دومو شوهرم بدون هیچ مشورتی بدون هیچ حرفی آورد درسته بچه ها این وسط هستن ولی پدرش ...

اسی اگه تو خونتون همش دعواس اونم جلو بچه ها حتما جداشو منم مثل بچه تو بودم اصلا بابامو دوست نداشتم همش تو خونمون دعوا بود همش کتک کاری اگه تو خونه شماهم اینجوریه  حتما جداشو نذار بچه هات بیشتر از این اذیت بشن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.