2777
2789
عنوان

دخترم میگه ننیخوام با بابا برم کانون

6170 بازدید | 190 پست

کلاس دومه 

دعوتش کردن یه مراسمی دارن بهش لوح و جایزه میدن

انقد ذوقشو داشت تو مدرسه شون فقط دخترمن دعوت شده

نوشتن همراه یکی از اولیا من نمیرم پسرم کوچیکه 

باباش گفته من باهات میام

شب اومده پیشم میگه نمیشه تنها برم؟گفتم چرا .دلیلشم نمیگفت هی بهونه میاورد گفتم اخه دنوشتن یکی از اولیا باشه

گفت پس تو بیا داداشمم بیار .بعد گفت نمیخوام با بابام برم بابام قشنگ نیست🥲دوسندارم باهام باشه از حرفشم هم ناراحت بود هم خجالت زده .ولی بچه م تحت فشار بود 

خودمم مدتیه باشوهرم قهرم و میونه خوبی نداریم ولی بحثم نمیکنیم ‌.موندم چیکار کنم ذهنم مشغوله

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی بابا قشنگ نیست...شاید تو ذهنش با پدر های دیگه مقایسه اش میکنه.مثلا نوع پوشش.یا مدل حرف زدنشو....بنظرم خودت با همسرت پسر کوچیکت باهم برید....بچه تو این سن نباید احساس خجالت کنه....کل برنامه براش کوفت میشه..اینکه شما میگید قهریم هم بی تاثیر نیس...پدری که به مادر توجه نمیکنه.کم کم از چشم بچه ها میفته....بهتره آشتی کنید

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یعنی چی بابا قشنگ نیست...شاید تو ذهنش با پدر های دیگه مقایسه اش میکنه.مثلا نوع پوشش.یا مدل حرف زدنشو ...

منم همین درگیرم کرده

ازبس فکر میکنه همراهش مناسبش نیست  هیچ لذتی نمیبره

به نظرم شما پیش دخترت پشت سر پدرش حرف زدی که بچه داره اینجوری میگه مقصر اصلی خودتی بهش تذکر بده که ه ...

نه نه اصلا حرفی پیش دخترم نمیزنم

شوهرم رژیمه لاغریه

این بچه چپ و راست میگه بابا نخور بابا کم بخور بابا شیرینی نخور.خودش حالیشه