2777
2789
عنوان

از خدا نشونه نخواید

327 بازدید | 10 پست

نشونه خواستن توهم میاره، بماند که توسط بعضی نیروها میتونید به بازی گرفته بشید!

نمیگم نشونه نمیده خدا ولی یوقت میبینی خدا دو سال بعد یه نشونه میده، بعد شما توی اون دو سال 500 تا نشونه پیدا کردید و با استناد به اون نشونه ها خودتون رو بدبخت کردید! 

خدا طرفدار عقله و دوس داره که از عقلمون استفاده کنیم، پس درگیر این چیزا نشید! وقتی درگیرش نباشی اون نشونه واقعیه رو هم میتونی ببینی

به هرحال مراقب باشید فریب نیروهای شیطانی رو نخورید

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نشونه از خدا خواستن،توهین به خالق و مخلوق باهم هست

گاهی آدم خیلی سردرگمه، اینجا ممکنه کمک بخواد از خدا! ولی این مال وقتیه که تمام تلاشش رو کرده باشه، نه اینکه کلا بگرده دنبال نشونه و خودش به رفتار احمقانش ادامه بده!

واقعامیشه توسط شیطان به بازی گرفته بشیم

ماها که سهلیم، آدمای خیلی بزرگ و برگزیده هم توسط شیطان به بازی گرفته میشن

مامان من کلا رفتارهای نابالغانه زیاد دارهاینم یکی از اونا

سعی کنید از طریق سخنرانی های آدمهای بزرگ مذهبی اشتباه مادرتون رو بهش بفهمونید، به هیچ وجه خودتون باهاش درگیر نشید، چون نتیجه عکس میگیرید

سعی کنید از طریق سخنرانی های آدمهای بزرگ مذهبی اشتباه مادرتون رو بهش بفهمونید، به هیچ وجه خودتون باه ...

من خیلی وقته رهاش کردم

چون پذیرش هیییییچ حرفی رو نداره

تو نکبتی که خودش ساخته بسوزه و بمیره

من خیلی وقته رهاش کردمچون پذیرش هیییییچ حرفی رو ندارهتو نکبتی که خودش ساخته بسوزه و بمیره

نزن این حرفو، بلاخره اینجوری بزرگ شده! اتفاقا به نظر من نسلهای قدیم اگر اینطوری فکر کنن قابل پذیرشه ولی نمیدونم نسل های جدید چرا انقدر این افکار توشون زیاد شده، درحالی که کلی رسانه وجود داره برای آگاهی پیدا کردن، این امکانات قدیما نبود پس طبیعیه که بعضیا فکرشون بسته باشه ولی اصلا امروزیارو درک نمیکنم!