2777
2789
عنوان

نه خوابم نه بیدارم این چه کوفتیه

80 بازدید | 5 پست

شبا نمیتونم بخوابم روزا همش خابالو ام یا گرسنمه یا غذا که میخورم انگار کوفت خودم چون برا غذا خوردن عذاب وجدان میگیرم که اراده ندارم لاغر کنم این دو موردشه تو همه چیز همینم زندگی کوفتم شدههههههه 

بسه دیگه خدایا

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

با مشورت یک متخصص رژیم بگیربن چون باعث ضرر و حتی افسردگی میشه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور ولی من مخام چاق شم🥲

نمیدونم این چاقی چیه از زمانی که یادم میاد درگیرشم از بچگی بخاطرش تحقیر شدم شخصیتم نابود شده یا تو عذاب رژیم یا تو عذاب وجدان خودم 

کاش راحت شم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

نمیدونم این چاقی چیه از زمانی که یادم میاد درگیرشم از بچگی بخاطرش تحقیر شدم شخصیتم نابود شده یا تو ع ...

یکی از دوستام قرص نیچرفیت مصرف کردلاغرشد کلااشتهابه غذانداشت