2777
2789

من لباس نخی رو شستم کلا تنگ شد برام 😂😐

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لباس نخی رو شستم کلا تنگ شد برام 😂😐

عه ، آخه این زنه میگه از عرض نمیره فقط از طول آب میره، وای من قبلا یه مانتو خریدم هر دفعه که میشستم یه سایز کوچیک میشد

https://abzarek.ir/service-p/msg/2129483

عه ، آخه این زنه میگه از عرض نمیره فقط از طول آب میره، وای من قبلا یه مانتو خریدم هر دفعه که میشستم ...

خب آره بعضی لباسا اینجوری ان واقعا یه جوری میدوزنشون که از عرض آب نرن زیاد 

شاید راس میگه 

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید