2777
2789

یکیش خودم البته بلدم متوسطم ولی دوستای همسن من مدرک شونو هم گرفتن عین بلبل چه چه میزنن ۱۸سالمه 

یه چیز میخوام سرچ کنم مثلا میگم کاش انگلیسی م فول بود سایت خارجی یا نظر خارجی ها رو هم میخوندم کامل یا اونی ک زبانش فوله تو شغلش خیلی بیشتر پیشرفت میکنه راحت تر میتونن مهاجرت کنن یا بعضی شغلا نیازه زبان بلد باشی از طرفی بعضی از مدل ها و بازیگر هارو دوست دارم و میخوام ببینم نظر اونا راجع به یه موضوع مد نظرم چیه چون زبانم خیلی فول نیست میمونم گاهی

دو سال هم باید وقت بزارم

دقیقا همینه انگلیسی رو دیگه باید بلد باشیم اگه میخوایم به روز باشیم. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار اومد سلام @niniyar‍ ببخش زیاد تگت کردم اما انقد به بقیه شوم و هرزه و نمی‌دونم به مامانم فحش داد ک همش تگتون کردم مبادا یکیش بی جواب بمونه هر دو کاربر یکی هستن @zahra74569‍  @blue_glass‍  طرز چت یکی اون یکی اف شد این اومد هر دو مذهبی افراطی و هر دو درگیر با مهریه 

میشه لطفا اکه تعلیق کردین پیام هم بزارید چون لایک کردین 

نی نی یار اومد سلام @niniyar‍ ببخش زیاد تگت کردم اما انقد به بقیه شوم و هرزه و نمی‌دونم به مامانم فح ...

سلام رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بیشتر ببینید
ببخشید هر دو تعلیق شدن؟ چون یکی هستن مطمئنم از روی ای پی نمی‌دونم اینا هم شاید بشه فهمید و اینکه تعل ...

فقط زهرا تعلیق مدت دار شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بیشتر ببینید
فقط زهرا تعلیق مدت دار شد

اشکال نداره همینم ادب میشه ولی واقعا چرا تعلیق دائمی نمیکنید مثلا الان یعنی شما نمیفهمید این کاربر مرده ؟یا نمیبینید تو آخرین تاپیکش نوشته دختر لبنانی افغانی و سوری بگیرید یعنی شاید حتی ایرانی هم نباشه مثلا این کاربر ک این همه فحاش عقده ای که هرزه ه رزه میکنه چرا باید تو سایت باشه تازه مگه خلاف نیست کاربر مرد با اسم زن بیاد @niniyar  

هوش مصنوعی و مترجمان گوشی یاد گرفتن زبان رو بیهوده کردهعقب نیستی فقط یه پزی راه افتاده چن سال که همه ...

اخه فقط ترجمه نیست به هر حال حس می‌کنم واقعا همه باید انگلیسی بلد باشن ولی پز هم نداره

چه خبره

مشخص نیست این کاربر نر که خودشو زن جا زده 

بری بالا تگش کردم تاپیک هاشو بخون معتقده زنی که مهریه داره و مهریه میگیره یا کلا مهریش بالا هست هرزه و شومه حتی مامانش 

و توهین می‌کرد تو یه تاپیکی و میگه برید و تو تاپیک آخر هم پیشنهاد داده برید با افغانی و لبنانی ازدواج کنید تعلیق شده و مشخصه زیاد تو این سایت دوام نمیاره احتمالا ایرانی هم نیست چون به مادر خودش هم گفت هرزه 

چه بیکار مهریه چیزی بین طرفین در نظر گرفته میشه خوب شوهر قبول نکنه

حالا این گدا ها مهریه رو قبول ندارن اما صیغه رو قبول دارن حق طلاق و حضانت و فلان هم اصلا راجع بهش تاپیک نزده احتمالا افغانی و معلوم الحاله چون به مادرشم فحش میداد طفلک مادرش 

@zahra74569