2777
2789
عنوان

شوهر جذابم به زور بهم سوپ میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 94 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@tanhaye1402 خدا لعنتت نکنه برق قط بود داشتم قبله عالمو باد میزدم تو رو هم فوش میدادم اخه این چی بود گفتی ب حقیقت پیوست

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

به نظر من اگه موضوع اقتصاد نبود و آقایان برای خرج و مخارج زندگی توی فشار نبودن همشون نه ولی بیشترشون ...

اخه این خیلی رویاییه ،شوهرمن وضعش خوبه اخلاقشم نرماله ولی این دیگه زیادیه ،مریض باشم نهایتا میگه ول کن فردا ظرفارو بشور ،خودش نمیشوره😂😂😂😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
@tanhaye1402 خدا لعنتت نکنه برق قط بود داشتم قبله عالمو باد میزدم تو رو هم فوش میدادم اخه این چی بو ...

🤣🤣

کفاثت  خوو من چیکا کنم خودتم دلت میخوادا 😁 تو این قبله رو انقدر نازشو کشیدی  بش میگی   بیا رو پاهای من بشین خسته نشی حیفی  پاهاشم بزار تو تشت اب و گلاب 😐😐 

❤❤به کوردی دژیم  به کوردی  دمرم  ❤❤

چقد خوشحال شدم ک همسرت انقد خوبه 

دهنت سرویییییییبس😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
🤣🤣کفاثت خوو من چیکا کنم خودتم دلت میخوادا 😁 تو این قبله رو انقدر نازشو کشیدی بش میگی بیا رو پ ...

پاهاش تو تشت شیر میذارم خخخخخ علنا جارو تا دسته گذاشته حالیم نیست خخخخ چقد خوش بحالشه اخع

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏