2777
2789
عنوان

شما توی دعوا حق رو ب کی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 32 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برعکس اون ادم خونسرده میدونه اگر نشون بده عصبی شده اون اولی ب خاستش میرسه

ببین دعواهای من و شوهرم همینی ک گفتی هسیم اون داد و هوار 

منم نهایت اشک و سکوت 

خودشم میدونه حق بامنه 

ولی این دلیل نمیشه ک همه اینجوری باشن 

تو سوالی ک پرسیدی جوابش همینی بود ک بچه ها دادن 

توضیح بیشتر میدادی ماهم بهتر میگفتیم

ببین شوهر من دقیقا منو به مرض جنون می‌رسونه 

بعد من داد وبیداد و فحش اینا میدم بعد خودش خونسرررد میگیره می‌خوابه یا ساکت میشه

با کاراش عصبیم می‌کنه ولی سکوت می‌کنه وقتی هم سکوت می‌کنه من بیشتر عصبی میشم

کاربری چهارمه خیرسرم🥲

بعضی ساکتن ولی خیلی موذییییین همه ساکتها ادمای خوب و حق بجانبی نیستن بعضیا موذیانه صدای بقیرو در میا ...

واقعیت اینه ک اولی ب دومی توهین کرد و دومی بعد از سالها شنیدن توهیناش ی بار جوابشو داد و اولی اینجور کرد 

دومی از شدت تعجب واکنش طرف خندش گرفت 

اولی همیشه دومی رو تحقیر میکرد یکبار دومی جوابشو داد و ب این شکل دعوا شد

من تحلیلم اینه هر دو با تقصیر هستن چطوری 

اینطوری که اولی حق دوم رو خورده 

و تقصیر دومی اینه که گذاشت حقشو بخورن 

آدما هر چقدرم ناتوان باشن حداقل میتونه یکم هم از حق خودشون رو

با تموم توان پس بگیرن فقط نیاز به جسارت هست اون موقع اولی

روزی صد بار غلط میکنه به دومی از گل کوچیک تر بگه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
شاید اونی که صداشو بالا میبره حق با اون باشه. بعضیا عادت دارن بخندن خونسرد جواب بدن ولی لزوما حق با ...

سر اینکه دومی یکبار فقط جواب توهین اولی رو داده و از شدت واکنش اولی خندش گرفت

سر اینکه دومی یکبار فقط جواب توهین اولی رو داده و از شدت واکنش اولی خندش گرفت

اگه توهینش به ناحق بوده که باید جوابش رو می‌گرفته. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید
مشخص میشه اگر دو طرف کنار هم باشن در لحظه و حرف بزنن و شناخت داشته باشید ازشون

من پیششون بودم 

دومی داشت میگفت ب بچم نون پنیر،تخم مرغ میدم صبا

اولی طبق معمول همیشه بهش توهین کرد ب صورت غیرمستقیم 

ینی گفت من هرگز ب بچم پنیر ندادم چون بچه رو بی مغز میکنه قبلا هم حرف میزدن اولی میگف شماها مادرای ب درد نخورین ،شماها ب بچها نمیرسید من هرروز دو قابلمه غذا برا بچه میزاشتم 

دومی در جواب حرف پنیر ...گفت پنیر ندادی اینجوره پنیر میدادی چی میشد 

دیگه اولی شروع کرد ب اینکه دختر من تو ریاضی عالیه  توی فلان دهاتی بچت میخاد چی بشه ارزوت باشه مثل دختر من بشه من از همه بهتر و بالاترم خودم مغز عالمم تو هیچی نیستی بچت اگر ذره ای مغز داشته باشه بخاطر خانواده پدرشه اونا کارشناسی دارن تو میای حرف خانواده شوهرتو میزنی من دوستتم ک بهت میگم حرفشونو نزن من تا زنگ نزنم شوهرت و خانوادش بیان ببینم دختر من مغز نداره دختر من فوله تو درساش ،

و دومی بخاطر حرفای بی ربطش شدیدا خندش میگیره و چیز خاصی نمیگه فقط نگاهش میگفت چقدر چرت میگی

خب طبیعتا همه از بیرون حقو به عصبیه میدن ولی این غلط

افرین 

اولیه شدیدا ادم سمی هست و اینجوری فقط داشت جلب توجه میکرد ک دید بقیه رو نسبت ب دومی بد کنه و اتفاقا میخاس اونو عصبی کنه تا خودش تو نقش قربانی بره