2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که خواهر ندارن 🥺😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 231 پست
آره هرچی باشهتجربی..۱۸ یه ۲۰ روزی از رها کوچیکترم😂😂

توام بپرس هرچی باشه 

عه موفق باشی 

از من بزرگتری ایشههههه 

😂فاز بزرگترا رو گرفته

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

یادت باشه این خود آدمان که قدرت اتم دارن هرکاری میکننبخوای به آنی میندازیش دور سخته ها اما محال نیست

اره دقیقن 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بپرسم رشتت هم میدونم😂قربونت همچنینآره اوهوم😂😂

رشتمم می‌دونی 😂اسمم می‌دونی سنم‌میدونی رشتم میدونی😂 چیزی هس ندونی بگو بگم😂

چه عجب توام فاز بزرگترا نگرفتی 😂

بده ببرم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
رها خوابید؟

نوچ ننم‌ برا کار صداش کرد صبح مهمونامون میرسن 

فکر میکنن خوابم صدام نکردن🥺😂

کادوس کنم یا همینجوری می‌بری😂

بدون کادو، بدون هیچی

دلم ی خواهر میخواست و میخواد..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
نه همه اینا رو رها گفته در جریانم😂😂نه بابا فاز واسه چی بگیرم😂

😂😂پس هیچی سوالی داشتی بپرس😂

چون بزرگتری😂

بدون کادو، بدون هیچیدلم ی خواهر میخواست و میخواد..

بیا ببرش 😂شوهرم داره خودش با شوهرش بردار😂 

آخیوییی بعد صبح این پیامو ببینه کلتو میکنه

حقشه 😂 

😂زورش بهم نمی‌رسه