2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که خواهر ندارن 🥺😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 231 پست
خدایااااا ببین خواهر بزرگترو نصیب کیا میکنی😒😂😂

😂😂آدرس بده برات پستش کنم 

خوشگله . یکمی سگ اخلاق. پاچه میگیره. ولی بعضی وقتا مهربونه.😂 کارش خوبه برا کمک عالیه😂

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

آدرس لطفاً 😂 هزینه پست هم خودم میدم 😂

دستت دردنکنه منو شرمنده محبتت میکنی واقعا😂❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحبش عمه منه😂 حالا این شوهرم داره خو به من نمیدش وگرنه میبردمش😂اون حرفو من نگفته بودماااا 😂😂

😂😂نوش جون عمت 

شوهرشم میدم 😂هردوشون بیا ببر 

کدوم 

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

چیکارشون داری😂 قدرشونو بدون گیر نمیان😂🤣بهت گفته بود من گفتم آینه ت خوشگل نیست🤕😂باید بگم متاسفان ...

حرصم میدن ببر راحتم کن ازشون 

نمیخام😂 

خودت نگفتی ؟

مظلومن بابا تو حرصشون نده گناه دالن😂😂باید بخوای فرشته رو که پس نمیزننخودم نه ولی روحم چرا

اونا حرصم میدن آدم نمیشن که خدا خوب در تخته جور می‌کنه

فرشته نمیخام😂

😂عه آها 😏😂خیلیم قشنگ شده رها بسوزززز

اونا حرصم میدن آدم نمیشن که خدا خوب در تخته جور می‌کنهفرشته نمیخام😂😂عه آها 😏😂خیلیم قشنگ شده رها ...

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی فرشته ها آدم نمیشن واسه اینه سازگاری هم ندارین

اینو خواهر منم درست میکنه هااا وقتی تازه رفته بود مدرسه 😂😂

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی فرشته ها آدم نمیشن واسه اینه سازگاری هم نداریناینو خواهر منم درست میکن ...

اینم بدون آدما از فرشته ها بالا ترن😏😂 خداروشکرر آدمم 

به این قشنگی که نیس

اینم بدون آدما از فرشته ها بالا ترن😏😂 خداروشکرر آدمم به این قشنگی که نیس

فرشته ها اصلا بدی توشون وجود نداره اون آدمان خبیثن😂😂

بعدشم فرشته اصلا به خدا نزدیک تره

خواهر من بپذیر واقعیته سخته واقعیت اما خوب چه میشه کرد

حیف جلو دستم نیست عکسشو بدم عااالیه اصلا

فرشته ها اصلا بدی توشون وجود نداره اون آدمان خبیثن😂😂بعدشم فرشته اصلا به خدا نزدیک ترهخواهر من بپذی ...

هعب بش 

اوم اره  مارو خداهم دوست نداره چه برسه به بقیه 

بش پذیرفتم

هعب بش اوم اره مارو خداهم دوست نداره چه برسه به بقیه بش پذیرفتم

اینو نگو دیوونه ای ها

ببین به خدا قسم باهات داشتم شوخی میکردما ناراحت نشی

نپذیر چون چاخان کردم آینه ت خیلی هم خوشگله به رها هم گفتم تازه خواستم سر به سرت بزارم

اینو نگو دیوونه ای هاببین به خدا قسم باهات داشتم شوخی میکردما ناراحت نشینپذیر چون چاخان کردم آینه ت ...

حقیقته 

میدونم باو از دست تو ناراحت نیستم خیالت راحت جنبم بالاس 

فدات مرسی

حقیقته میدونم باو از دست تو ناراحت نیستم خیالت راحت جنبم بالاس فدات مرسی

نه اینجوری فکر نکن اینا همه ش زاده ی ذهن خودته

چرا اصلا اینجوری فکر میکنی دلیلش چیه،؟

کلی گفتم ناراحت نباشی چون شوخی کردم

🤍🌷