2777
2789
عنوان

کلاس دهم اگه شب امتحانی درس بخونی می تونی ترم نمره بالا بگیری❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 82 پست
آره همون 10 12 خب بعدا میری درست می‌کنی این تنها فکریه که به ذهنم میرسه در غیر اینصورت میشی مثل من ک ...

چیو بعدا درست کنم؟ دهم که ترمیم معدل نداره 

من در حد پاس شدن نمی خوام چون هوش و درک و استعداد شو داشتم بخاطر یه سری مسائل اصلا درس نخوندم به این روز افتادم‌.‌

مشکلم نفهمیدن درسا نیست مشکل نخوندن و تمرین حل نکردنمه‌.

You gotta speak up,you got to shout out and you know that right here,right now You can be  beautiful,wonderful anything you want to be ✌🏼😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم نی نی سایت ! چشمامو باز کردی 😍طلوع نزدیکه ! خیلی نزدیک تر شد !

چی؟ 🤔

You gotta speak up,you got to shout out and you know that right here,right now You can be  beautiful,wonderful anything you want to be ✌🏼😏

امضات جوابته چرا میپرسی

الان امضای من چشم شما رو باز کرد؟

من فعلا روحم یکم خسته‌س 

ان شاالله تابستون اوکی می شم 

چقدر ترسوندنت اینجاا.من خودم دهم که بودم شب امتحانی خوندم معدلمم 19/94 شد.

آره اینجا خیلی فاز منفی دادن 

درسته از نهم خیلی سخت تر شده ولی نشدنی نیستش

دمتون گرم ۱۹/۹۴😯😯

من ۱۹/۳۰ می خوام 

چقدر ترسوندنت اینجاا.من خودم دهم که بودم شب امتحانی خوندم معدلمم 19/94 شد.

شما تخصصی هارو چند شدی؟

دهم بودم پایه ام قوی بود شب امتحان خوندم 19 .60 شدم

تخصصی ها رو چند شدین؟

این بستگی به خودت و هوشت داره من یکی از دوستام یادمه شب امتحان اونم فیزیک رو چند ساعت وقت گذاشته بود بیست شد

یه نفر حفظیاتش خوبه درسای حفظی رو میتونه اینجوری بخونه 

ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن/ ای که حرف های قشنگت منو آشتی داده با من/...‌‌‌‌..../همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام/بس که اسم تو رو خوندم عطر تو داره نفسهام/عطر حرفای قشنگت عطر یک صحرا شقایق/تو همون شرمی که از اون سرخ گونه های عاشق...

بیشتر ببینید