2777
2789

من دهمم و رشته م تجربیه‌

تا پارسال شب امتحانی درس می خوندم و نمره هامم همیشه بالا بود ، متاسفانه بی تجربه بودم تو متوسطه دوم و امسالم همین روند رو ادامه دادم و طول ترم درس نخوندم 🥲امتحانای مستمر رو خراب کردم💔

امتحانامون ( ترم ۲) از ۲۷ ام شروع می شه ، اگه تو فرجه هر امتحان به معنای واقعی خررر خونیییییییی کنم می تونم به معدل بالای ۱۹ امیدوار باشم‌؟

You gotta speak up,you got to shout out and you know that right here,right now You can be  beautiful,wonderful anything you want to be ✌🏼😏

عمرا ۴ تا کتاب تخصصی رو تو طول سال لاشم باز نکردی اصلا نمیدونی چی به چیه بعد میخوای درسی که معلا تو ...

نه نمیشه واقعا، بلاخره باید یک فرقی بین دانش آموزی که درطول سال زحمت کشیده، ودانش آموز شب امتحانی باشه

تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود
نمی خواهم بترسونمت اما نه نمی شه پیش نیاز لازمه و تو که نخواندی تو طول ترم ۲۰گرفتن سخته مگر اینکه مخ ...

صفر صفرم نیستم مثلا زیست اوکیم 

شیمی هم بیشتر شو اوکیم 

مشکل اصلیم ریاضی و فیزیکه 🥲

You gotta speak up,you got to shout out and you know that right here,right now You can be  beautiful,wonderful anything you want to be ✌🏼😏

عمرا بشه هر چقدرم باهوش باشی 

دختر عمه من دهمه رشتش تجربیه

از تعطیلات سال نهم شروع کرده هنوزم کامل جمع نشده

اگه انسانی بودی یه چیزی ولی تجربی عمرا بشه

اما در حد پاس شدن بخون 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بیشتر ببینید
صفر صفرم نیستم مثلا زیست اوکیم شیمی هم بیشتر شو اوکیم مشکل اصلیم ریاضی و فیزیکه 🥲

فیزیک و ریاضی اصلا شب امتحانی نیستن 

تو باید تو طول سال خوانده باشیشون!

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عمرا ۴ تا کتاب تخصصی رو تو طول سال لاشم باز نکردی اصلا نمیدونی چی به چیه بعد میخوای درسی که معلا تو ...

صفر صفرم نیستم مثلا زیست اوکیم 

شیمی هم بیشتر شو اوکیم 

مشکل اصلیم ریاضی و فیزیکه 🥲

چه کار کنم خریت کردم گه خوردمم😭

صفر صفرم نیستم مثلا زیست اوکیم شیمی هم بیشتر شو اوکیم مشکل اصلیم ریاضی و فیزیکه 🥲چه کار کنم خریت کر ...

این برات میشه یه درس

سال یازدهم و درست بخوانی 

این دو هفته حداقل سعی کن یکم فیزیک‌و ریاضیتو جمع کنی 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فعلا عمومی هارو بخون بالای 19 میشی

تخصصی هارو در حد پاس شدن بخون بعد شهریور برو تخصصی هارو بده بالا 19 شب 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بیشتر ببینید
صفر صفرم نیستم مثلا زیست اوکیم شیمی هم بیشتر شو اوکیم مشکل اصلیم ریاضی و فیزیکه 🥲چه کار کنم خریت کر ...

گوهم بخوری دیگه فایده نداره 

خداتوشکر کن امسال نهایی نیس 

امثالو در حد پاس شدن بخون

تابستون پایتو قوی کن

یازدهمم طول سال بخون که ۲۰ درصد کنکور تاثیر داره

فیزیک و ریاضی اصلا شب امتحانی نیستن تو باید تو طول سال خوانده باشیشون!

باز فیزیکم از ۴ فصل ۲ فصلشو بلدم 

ولی ریاضی.....