2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه اوتیسمی دارین جان همون بچتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 156 پست

من خواهرم تو مدرسه عادی درس میداد دانش اموز اوتیسمی داشت تو کلاس خیلی هواشو داشت نمیزاشت بچه ها اذیتش کنن .انشاالله مدرسه که بردیش با معلمش صحبت کن اگه معلم دلسوزی باشه کمکش میکنه

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی باش تازه اول راه هستی باید صبور باشی خیلی کار هر روز گریه هست شما اگه وضع خوبی داری ببر کار درما ...

ب قران مجید مستاجرم. هزینه های کار درمانی و گفتار درمانی.و داروهاشو یا بدبختی جور میکنم. خرید خونه رو ب صفر رسوندم ک کلاساش عقب نیفته. کاش میمیردم این روزارو نمیدیدم

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر

وای بر من. چ باید کرد پس؟ کاش میمیردم این روزازو نمیدیدم

ااااای بمیرم برا دلت

خواهر من که نابود شد

بدبخت نه مهمونی نه عروسی نه خاکسپاری هیچ جا نمیره

بیچاره به خاطر دخترش دست از دنیا کشیده همش تو خونه است

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

ااااای بمیرم برا دلتخواهر من که نابود شدبدبخت نه مهمونی نه عروسی نه خاکسپاری هیچ جا نمیرهبیچاره به خ ...

آره منم کلاخونم. گاهی میبرمش پارک. اونجام رفتاراش نرمالنیس دلم میخواد خودمو پرت کنم جلو ماشین. از ترس تعنه های مردم و فامیل هیچ جا نمیرم. بچم هیچ دوستی نداره. 

آره منم کلاخونم. گاهی میبرمش پارک. اونجام رفتاراش نرمالنیس دلم میخواد خودمو پرت کنم جلو ماشین. از تر ...

دقیقا مثل خواهرم

اخرین بار شهریور اومده خونه مامانم دیگه ندیدیمش

🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱

پیش خودمهاما باید مهد بره. مدرسه بره. هیچ تعاملی با کسی نداره. درکی از حرفا و خاسته ها و حتی اذیت دی ...

عزیزم دکترش تایید میکنن بره مهد؟

به نظرم بودنش در مهد باعث ازار و اذیت طفلک معصوم میشه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید
من خواهرم تو مدرسه عادی درس میداد دانش اموز اوتیسمی داشت تو کلاس خیلی هواشو داشت نمیزاشت بچه ها اذیت ...

خداکنه سنجشو قبول بشه قرض میکنم میبرمش غیر انتفاعی حداقل بخاطر پول دو تاکلمه یاد بگسره. بقران یک هفتس دارم شعر یه توپ دارم قل قلیه براش میخونم هنوز یاد نگرفته کامل

عزیزم دکترش تایید میکنن بره مهد؟به نظرم بودنش در مهد باعث ازار و اذیت طفلک معصوم میشه

دکترش میگه ببر. اما چون جیششو نمیگه قبولش نمیکنن. بعدشم ک بچه هارو هل میده میدونم روز اول دوم نشده عذرشو میخوان

دکترش میگه ببر. اما چون جیششو نمیگه قبولش نمیکنن. بعدشم ک بچه هارو هل میده میدونم روز اول دوم نشده ع ...

به نظرم به جای. مهد تا میتونی ببرش خانه بازی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید
خیلی حالم بدهب قکر کشتن خودمو این طفل معصومم. بدون من یه لحظه دووم نمیاره

این حرفا چیه اول راه واین همه تسلیم وسرخوردگی داری 

شاید فردا اصلا بچت شفا پیدا کرد یا با همون مشکل یه آدم موفق تو زمینه نقاشی مجسمه سازی موسیقی بود چرا بکشی چرا خودت رو ازبین ببرید 

الان چند سالشه کوچیکه دیگه از سه سالگی باید درمانش رو شروع کنی و آموزش زمان طلایی رو از دست نده که آموزش پذیر بشه که بشه شده پول نداری تو نت سرچ کن فیلم ببین باهاش بازی تمرین کن 

من شعار نمی‌دم خودم گاهی میگم خدایا منو بکش ولی پسرم خوب شه تازه بچه من از ظاهرش معلوم نیست واستعدادم داره ولی مشکلات رفتاری هیجانی داره اول این نبود که الان هست پدرم درآمد روزی چندین ساعت کار باهاش میکردم هر روز گریه و التماس به خدا الان خیلی بهتر از چندین سال وبچگی هست 

همین امروز کل کتاب علوم پنجم رو تو چهار ساعت باهاش خوندم 

باید خیلی قوی باشی عیب نداره گریه کن منم حتی الانم هر روز گریه میکنم که چرا بچم این برچسب رو خورده ولی چاره چیه باید به جایی برسونمش که اگه من نبودم بتونه زندگی کنه 

شمام ببر متخصص دارو بده اگه تشخیص اوتیسم دادن ببر کار درمانی خودت تو خونه کار کن ولش نکن خودت دوستش باش که ش باش مربیش باش بالاخره زوم رو یه چیزی داره ببین علاقش چیه 

شاید شرایط از من سخت تر باشه چون اختلالش چند تا هست نه یکی مثل بیش فعالی ولی بالاخره پیشرفت می‌کنه