این حرفا چیه اول راه واین همه تسلیم وسرخوردگی داری
شاید فردا اصلا بچت شفا پیدا کرد یا با همون مشکل یه آدم موفق تو زمینه نقاشی مجسمه سازی موسیقی بود چرا بکشی چرا خودت رو ازبین ببرید
الان چند سالشه کوچیکه دیگه از سه سالگی باید درمانش رو شروع کنی و آموزش زمان طلایی رو از دست نده که آموزش پذیر بشه که بشه شده پول نداری تو نت سرچ کن فیلم ببین باهاش بازی تمرین کن
من شعار نمیدم خودم گاهی میگم خدایا منو بکش ولی پسرم خوب شه تازه بچه من از ظاهرش معلوم نیست واستعدادم داره ولی مشکلات رفتاری هیجانی داره اول این نبود که الان هست پدرم درآمد روزی چندین ساعت کار باهاش میکردم هر روز گریه و التماس به خدا الان خیلی بهتر از چندین سال وبچگی هست
همین امروز کل کتاب علوم پنجم رو تو چهار ساعت باهاش خوندم
باید خیلی قوی باشی عیب نداره گریه کن منم حتی الانم هر روز گریه میکنم که چرا بچم این برچسب رو خورده ولی چاره چیه باید به جایی برسونمش که اگه من نبودم بتونه زندگی کنه
شمام ببر متخصص دارو بده اگه تشخیص اوتیسم دادن ببر کار درمانی خودت تو خونه کار کن ولش نکن خودت دوستش باش که ش باش مربیش باش بالاخره زوم رو یه چیزی داره ببین علاقش چیه
شاید شرایط از من سخت تر باشه چون اختلالش چند تا هست نه یکی مثل بیش فعالی ولی بالاخره پیشرفت میکنه