2777
2789

هیچ مهدکودکی قبولش نمیکنه. حرف نمیزنه اصلا قاطی بچه های دیگه نمیشه. جدیدا یاد گرفته همه رو هول میده. جیششم نمیگه. جایی قبولش نمیکنن. چ خاکی بریزم سرم

رقص اجباریه. ولی خوش رقصی نه! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازارش میدی

نگهش دار پیش خودت

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید

قوی باش تازه اول راه هستی باید صبور باشی خیلی 

کار هر روز گریه هست 

شما اگه وضع خوبی داری ببر کار درمانی گفتار درمانی تا که خودتم یاد بگیری تو خونه چطور رفتار کنی باهاش وکار کنی

دیگه تو این دنیا بدون هیچ گناهی قراره جهنم تجربه کنیم خصوصا اگه کمک نداری داشته باشیم جز مادر می تحمل می‌کنه 

پسر من بیش فعال هست  

نه متاسفانه. هزینه های بالای درمان یه طرف. استرس مهد و سنجش مدرسه یه طرف. افسردگی شدید گرفتم

عزیزم اگه وقتشو داری خودت توی خونه باهاش کار کن بهش یاد بده

امروزه که خیلی فیلمای آموزشی هم اومده

بچه شاید اذیت بشه کنار بقیه بچها تو مهد و مدرسه

آدم به آدمی تکیه کرد، زمین خورد

خواهر زاده من اوتیسمهیه مدت کم رفت مهد بچه ها رو‌میزد دیگه راهش ندادن حتی مدرسه استثنایی هم برد ولی ...

وای بر من. چ باید کرد پس؟ کاش میمیردم این روزازو نمیدیدم

خواهر زاده من اوتیسمهیه مدت کم رفت مهد بچه ها رو‌میزد دیگه راهش ندادن حتی مدرسه استثنایی هم برد ولی ...

وای بر من. چ باید کرد پس؟ کاش میمیردم این روزازو نمیدیدم