2777
2789

ببخشید ولی واقعا به شما بعضی چیزا ربطی نداره سلیقه ای هست 

اینکه من از فلان بازیگر یا فلان کس خوشم نمیاد چرا باید به زور به من بقبولونی که خوبه آقا بنظر من زشته 

نظر خودمه مال خودمه دوس دارم اینجوری فکر کنم 

عجبا آدم اختیار سلیقه خودش هم اینجا نداره 🦦😐🫤

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تو نی نی سایت نیست. اکثرا تو اینستا و حتی زندگی روزمره هم دچارشی. شما تو اینستا هم یه نظر بدی صد منتقد پیدا میشه. تازه اینجا مودبن نسبت به اینستا 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
زیاد سخت نگیر مجازی آدما تو فرهنگ و مشکلات مختلفی میان سعی کن بگذری

نه اصلا برام فاقد اهمیت هست اینکه نوتیس پیام هاشون هی میاد رو گوشیم رو مخمه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید
حلق وقتی تاپیک میزنی جنبه داشته باش ،حالا کی هست داری خودتو براش هلاک میکنی

کیبورد اصلاح میکنه خانم معلم 

درضمن من تاپیک نزدم یه نفر از صبح داره رو من ریپلای میزنه که چرا میگی فلانی خوب نیست 

خب بنظر من خوب نیست تو خودت رو بکش حالا 

بیشتر ببینید
اگه تاپیک زدی و نظر خواستی و یکی هم نظرشو گفته حق ناراحتی نداری. اما اگه روت ریپلای کردن و به قول خو ...

نه خیر تاپیک من نبوده یه نفر از صبح نوتیس پیامم رو سوزونده از بس گفته 

بیشتر ببینید
تکبیر

دوکلمه از ننه عروس 🦦

بیشتر ببینید
بالاخره همه جا یک عده قلدر زورگو هست مهم این هست ما نذاریم مدیریتمون کنن و بگیم به اسفل😁

به ی ور منم نیست حرف هاشون 

بیشتر ببینید