2777
2789
عنوان

چرا بابام هر چی میگم میگه جمعه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 27 پست
راس میگی ارهچیکارش کنم ؟؟؟

الان زیاد اسرار نکنید هر وقت سرش خلوت شد بهش بگو یا چیزی که دوسش داره بهش بده مثلا غذا من مادرم برام قرمه سبزی میپزه منم اون روز با کله میبرمش خرید😅🤣🤣 خلاصه رگ خوابم دستشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زیاد اسرار نکنید هر وقت سرش خلوت شد بهش بگو یا چیزی که دوسش داره بهش بده مثلا غذا من مادرم برام ...

شربت درست کردم خورد 😂 بیشتر این بلد نیستم

به قول شما حوصله نداره. کاش زنگ بزنم یکی بیاد درست کنه ولی میترسم شاکی شه😂

راس میگی ارهچیکارش کنم ؟؟؟

من تواینجور مواقع زنگ میزنم ازبیرون تعمیرکارمیاد ی بار ب سوهرم میگم انجام داد ک هیچ اگرن یکیو میارم بشددددددت تحمل گرمارو ندارم میمیرم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یبار زدم اخه جرقه زد نمیدونم چرا

کجاش؟

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! (مخالف اخراج بی رحمانه‌ی افغانی ها موافق با اینکه با انسانیت و با آرامش خارج شوند)

بیشتر ببینید
یکم ناز کن مگه دختر نیستید؟ من خواهر کوچیکم آنقدر عشوه میاد هر روز میبرمش کلاس تو کلاس با بقیه شاگرا ...

خوش به حالش  من الان اینقد عصبیم همین که دعوا نمیکنم خداروشکر 

همون دکمش ی صدا داد ترسیدم

اگه دکمه اش باشه فکر نکنم موردی باشه

شاید برق ساکن دستت بوده یا باتریش ی اتصالی کوچیک داشته

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره! (مخالف اخراج بی رحمانه‌ی افغانی ها موافق با اینکه با انسانیت و با آرامش خارج شوند)

بیشتر ببینید
اگه دکمه اش باشه فکر نکنم موردی باشهشاید برق ساکن دستت بوده یا باتریش ی اتصالی کوچیک داشته

ب نظرتون ینی چون از تابستون خاموشه نیازی به سرویس نداره؟ همینجوری روشنش کنم یعنی؟ 

ب نظرتون ینی چون از تابستون خاموشه نیازی به سرویس نداره؟ همینجوری روشنش کنم یعنی؟

نه والا مال ما که اینطوری نیست

فقط کولر آبی سرویس میخواد

بیشتر ببینید