2777
2789
عنوان

طلا برای بله برون💍💎

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 128 پست
برای خودشه دیگه عزیزم مگه عروس میره جهیزیه میخره فاکتور میزنه به نام داماد ؟زمانی که خدایی نکرده کس ...

بله اخه من یه دوره میخواستم اطلاعاتم درباره ی ازدواج مسایل حقوقی ایش زیاد شه سرچ کردم درباره ی هدیه هایی که تو نامزدی دو طرف بهم میدن و...برای همین پرسیدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حآلا من عاشق این چیزام 😂😂😂خوشبخت بشی الهی

منم دوس دارم ولی زیاد گیر نیستم روشون 

خودم تو فکر سرویسه ام چون سرجریاناتیم با فامیل قطع ارتباطیم نمیخام بعدا بخندن بگن نیمست اوردن البته ب اونا مربوط نیست ولی یجورایی کنف میشن بابت سرویس چون جلوی خودم ارزویی بدبختیم رو کردن و گفتن پایین‌تر ببینیمت 😊

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
با اجازه اسیبچه ها من نمیتونم تاپیک بزنم میگم طلاق رسمی و طلاق شرعی چه فرقی دارن؟

رسمی فک کنم. همون. حکم طلاقه که میدن. شرعی هم. که. محضره. ولی. درکل. فکر کنم. دوتاش یکیه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم ببخشید ناراحت نشی تاپیک مال عروسه و خرید عروسی حرف طلاق نزنیم بهتره 😘😘😘

مگه طلاق واگیر داره؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چرا باید طلا رو پس بگیرن

نامزدی  بهم بخوره. بهش. پس میدی دیگه اینه دق میخوای؟

نامزدی بهم بخوره. بهش. پس میدی دیگه اسنه دق میخوای؟

درکل ما رسم پس دادن نداریم یا میفروشیم یا عوض میکنیم یا میبریم حرم اما رضا البته در صورت طلاق

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه ولی موضوع تاپیک داشت عوض میشد ایشون خودشون متوجه منظور من شدن

اهان