2777
2789
عنوان

چرا بچهای بیش فعال درس نمی خونن چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 172 پست

میتونه از خیلی چیزا باشه

مشکل در نشستن

بی قراری

مشکل در پیگیری دستورالعمل ها

حواس پرتی آسان

دامنه توجه کوتاه

درمان هم داره مثل رفتار درمانی و دارو(چون گفتی دارو میخوره اگه تازه شروع کرده باید کمی صبر کنی و اگه خیلی وقته مرتب باید باشه و اگه هر دو هست ی دکتر دیگه ببر و بگو داره میخوره)

از حسای عاطفی هم میشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون هیچوقت حس لذت کافی از اون کار نمیگیره حتی اگر لذتی باشه سریع فروکش میکنه و کم میارهخودش بیشتر دا ...

چه عذابی فقط منو حرص میده میگه نمی خونم هر کاری می خوای بکن

شلخته بی نظم بی مسیولیت بددهن دستش وله کتک میزنه😭😭😭😭😭😭دیوونه شدممم.بدخط کثیف املاش صفرررر. خدا دارم میمیرم.۱۱ساله اسیرم کرده. دارو هم میخوره. نخوره،خونه رو به اتیش میکشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

میدونید ی روشی هست که مادرم برای من اجرا کرد منتها همه شخصیت ها باهم یکی نیستند پس نمیشه گفت چون اون موقع روی من جواب داده روی بچه شما هم بده😂😂

من تو مدرسه تو دبستان درسا برام واقعا راحت بود و خب یاد کرفتنیا رو که همونجا یاد میگرفتم حفظ کردنا رو نمیخوندم

ی روز مادرم بهم گفت تو انقدر به هوشت مینازی (دخترعمم) که (همسنمم بود) از تو خیلی بهتره همه درساش بیسته و من که خیلی بهم برمیخورد همیشه درسامو میخوندم دیگه تا حدی که تیزهوشان سال نهم قبول شدم

دبیرستان  که بودم همیشه مادرم از قصد بهم میگفت اینو نمیتونی اونو نمیتونی این درصد این تراز از قصد که منو کفری کنه😂😂😂

و خب چند ماه اخر که خیلی به خودم مطمعن بودن و مادرمم دیگه نمیتونست چیزی بهم بگه چون همه چی عالی بود به خودم مغرور شدم و گند زدم پرستاری قبول شدم

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

اگه حتی باهوشم هست و درساش خوبه هیچ وقت بهش از طرف خودتون وایب باهوش بودن ندید

یا مثالایی براش بیارید از کسایی که با وجود باهوش بودن به جایی نرسیدن

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

میدونید ی روشی هست که مادرم برای من اجرا کرد منتها همه شخصیت ها باهم یکی نیستند پس نمیشه گفت چون اون ...

امتحان کردم گلم میگه مهم نیست برای خودس میخونه من علاقه ندارم فقط کارتن میبینه

سه سال تمام راهی دنیارو رفتم به خودکشی رسیدم

هم دردیم. من یبار رفتم لبه بالکن،از فشار اعصاب میخواستم خودمو پرت کنم پایین😭😭 یک قل از ۳ قلم ،بیش فعاله. اون دوتا برعکسن،لالی انتخابی دارن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎