2777
2789
عنوان

چجوری ب این پسر ب رینم نگا کنین چی بم گفتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 173 پست

بچه ها من فهمیدم منطور اسی رو🤣🤣🤣🤣

فهمیدم اها منطور از نماز جماعت یعنی بعد از اهم اهم....🤣🤣 نماز دو نفره جماعت بخونیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خداوند شمارو ببخشد حتما حتما نماز بخوانید که خداوند بزرگ رحیم و بخشنده است

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ نابودش میکنه

تو تاریخ باید بنویسن چیزی که گفته بهش رو ولی خوب جواب دندان شکنی بهش داده اسی هم خراباتی تشریف داره

معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست

ایراد شما گل دخترا اینه که تا می بینید یکی دانشجوی چس ترم پزشکی یا دندونه فکر می کنید قطعا هم باشخصیته هم مودبه هم خانواده داره ... نه عزیزای من این آدم در وهله اول فقط درسش خوبه. بقیه موارد نیاز به اثبات داره. باید زمان بگذره 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
ایراد شما گل دخترا اینه که تا می بینید یکی دانشجوی چس ترم پزشکی یا دندونه فکر می کنید قطعا هم باشخصی ...

من واقعا برام مهم نیود

خودم پزشکم چیزی ک زیاده پزشک و دندون 

فقط فک میکزدم مودبه زیادی برا همین جوابشو میدادم