2777
2789
پلنگ متضاد توعه

قمر بنی هاشم😂😂😂😂😂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون ک ون عملیا و سینه پرتزیا

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

منم مثلا دماغمو عمل کردم هیچچچچ فرقی نکردماشتباه کردم گفتم طبیعیمثیکه باید میگفتم پلنگی🤣

اتفاقا بهترین کارو کردی الان اصلا مد نیست پلنگ

عمل خوبه درحدی که ادم و قشنگ تر کنه نه عجیب الان من خودم دلم میخواد لیفت سینه انجام بدم 

عههه منم بینیم و طبیعی عمل کردم البته نمیدونم چرا تغییر نکردمحالا پلنگ حساب میشم؟😁😂

نه ، پلنگ به اونایی میگن که کل صورت رو عمل و تزریق کردن ، عمل دماغ ، زاویه فک ، دو کیلو ژل تو گونه و لب و .... و خلاصه صورتشون مثل آدم طبیعی نیست ، مث بادکنک ، بعد رو همه اینا ده کیلو آرایش ، بعد لباس باز و رنگ جیغ و تنگ ، ممه و باسن هم گنده میکنن ، و با کفش پاشنه بلند ، کلا اینایی که شورشو در آوردن ، نه کسایی که فقط دماغشون رو عمل کردن یا یکمی آرایش میکنن