اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عههه منم بینیم و طبیعی عمل کردم البته نمیدونم چرا تغییر نکردمحالا پلنگ حساب میشم؟😁😂
نه ، پلنگ به اونایی میگن که کل صورت رو عمل و تزریق کردن ، عمل دماغ ، زاویه فک ، دو کیلو ژل تو گونه و لب و .... و خلاصه صورتشون مثل آدم طبیعی نیست ، مث بادکنک ، بعد رو همه اینا ده کیلو آرایش ، بعد لباس باز و رنگ جیغ و تنگ ، ممه و باسن هم گنده میکنن ، و با کفش پاشنه بلند ، کلا اینایی که شورشو در آوردن ، نه کسایی که فقط دماغشون رو عمل کردن یا یکمی آرایش میکنن