2777
2789
عنوان

دماغ بینی بیایین

121 بازدید | 7 پست

۴ماهه عمل کردم بینیم بزرگه بقیه میگن ورم داره ولی بینی من استخونی با پوست نازک بود فک نکنم ورم داشته باشه یعنی همینجور بزرگ میمونه آخه من نیمه فانتزی خواسته بودم این طبیعی شده از بس بزرگه بینی قبلیم کوچیک تر بود🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا یکسال ورم داره گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یعنی دیگه کوچیک نمیشه؟

چیزی که خودم و اطرافیانم دیدم خیلی نا محسوس تغییرش یعنی الان طبیعیه چند ماه بعد فانتزی نمیشه که

دکترام میگن تا دو سال یسال ورم داره به خاطر اینه که گیر ندی بهشون از سرشون باز میکنن

من مغرورم ولی... ‌هیچوقت از عذر خواهی نترسیدم به اشتباهاتم اعتراف کردم و در برابر هیچ لبخندی اخم نکردم( مغرور بودن با عقده ای بودن خیلی متفاوته)❤