2777
2789

۱۷ سالمه تو ۴ ماه ۱۶ کیلو کم کردم آزمایش خون و ادرار و مدفوع و هلیکو دادم سالم بودم

معده درد دارم بی اشتهایی دارم نفخ زیاد میکنم یبوست هم دارم

دکتر متخصص گفت رفلاکس داری برای دو ماه امپرازول داد

دو ماهه دارم میخورم خوب نشدم😭😭😭

از آندوسکوپی هم میترسم

اگه خدانکرده سرطان باشه شیمی درمانی خیلی سخته؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از بس شانسم عنه و بدبخت و بیچاره و فلک زده هستم باید سال کنکور اینجوری بشم

من یک بدبخت بیچاره عن شانسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین انقد به خودت انرژی منفی میدی اعصابم به هم ریخت اه 

بابا بس‌کن دیگه دکتر میگه چیزیت نیست خودت اصرار داری چیزیته پس میشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آندوسکوپی سخت نیست من انجام دادم بیهوشی و لیدوکایین هم پر تو دهن و گلوت هیچی حس نمیکنی 

انقدر منفی و بد هم فکر نکن حالت خوب میشه شاید زخم معده داری یا مشکل این مدلی فکر منفی میره تو ناخوادگاهت و شرایط بدتر میشه فقط ایشالا که مشکل جدی نیست

انگار خیلی زیاد دلت میخواد که سرطان داشته باشی با توجه به تاپیکات متاسفم مشکل روانی رو اول درمان کن وسواس فکری شدید داری

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
حسم میگه

خود اونایی ک سرطان دارن انقدر ب خودشون امید میدن ک خوب میشن 

شما هم نفوس بد نزن   ان شاالله حل میشه 

استرس از خووت دور کن ک ریشه تمام مریضی هاست

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی