2777
2789

من همونم همیشه  ادعای صبوری با بچه و بچه داریم میشد ....امروز کم اوردم  دلم میخاد بمیرم...بچه ها  ی من   خوبن  اما گاهی مث مته  رو مخن همیشه مدارا کردم  همیشع مدیریت کردم    امروز  نشد  دستام  از عصبانیت و ناراحتی میلرزه....

پاشدم  صبونه  اماده کردم  شوهرم کار  واجب داشت  خواست بره  پسر بیتربیتم   اسباب بازی میخواست (خروار خروار اسباب بازی داره) شوهرم عجله داشت رفت  

این بچه شرو کرد  عررر زدن  هرچی گفتم بسه   بابا کار داره بس نکرد 

تا  وسط سالن  ازشدت گریه  رو فرشایی که یه ماهم نیست  شستم  بالا اورد همه جا رو به گند کشید  ....میخاستم سکته کنم بزور خودمو کنترل کردم لتو پارش نکنم  فقط گریه کردم  ....الانم جم کردم باز بدم قالیشویی 

اگع بچه  ندارید  توروقران  این موجودات بیشعور زبان نفهمو  به دنیا نیارید مغزم  داره میترکه حالم خیلی بده  تازه  دیروز همه جا رو  تمیز کرده بودم دلم گریه میخاد تاخود شب 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری میفهممت تازه مال من ۵ ماهشه 

میرم شیشو بشورم خودشو میکشه فقط حالا جلو چششم ها

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم آروم باش اینا هم جزوی از بچه داری هست رفته رفته کنترل اوضاع دستتون میاد

اول استفراغ رو با دستمال جمع کن

بعد یه اسکاچ رو حسابی کفی کن بکش رو لکه

بعد اگه لکه بر فرش داری بزن اون قسمت

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

خیلی خسته ای عزیزم 

به استراحت نیاز داری 

کاش یکی یه روز بچه رو نگهداره فکرتو جم کنی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بخاطر بالا آوردن ب بچت اینجوری نگو واقعا ارزش نداره ی روز میفهمی چقد عزیزه

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد
بیشتر ببینید

عزیزم 🫂 واقعا سخته 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

🤣😂 موجودات زبون نفهم بزن لت و پارش کن 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

منم هزار بار پیش اومده بچم فرشایی که تازه شستم به گند کشید و مجدد دادم شستن .طبیعیه فکر نکن فقط واسه خودت پیش اومده 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

خب یه جور دیگه سرگرمش میکردی. 

بچه که نمیفهمه بسه،  یعنی چی!؟ 

الانم کاریه که شده.  اذیت نده خودتو

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید