2777
2789

امروز فهمیدم ٢ سال از من بزرگتره😊😅

اونم با کاراگاه بازی که دراوردم نه اینکه از زبون خودش یا کسی بشنوم😁

خدایا شکرت🤍

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

بعد ٧ ماه فهمیدم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم مثل تو بودم🥺بعدا فهمیدم ۴سال ازم بزرگتره.تاریخ تولدشم پیدا کردم،تولدشم تبریک گفتم.یادش بخیر😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دعا کن منم بفهمم کراشم متولد چه ماه و چه سالیه     

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید
بله درکت میکنمباز خداروشکر کن کوچیک تر نیستی ازش اونایی که کوچیک ترن چه غلطی کنن

بنظر من سن یه عدده

قد یه عدده

مهم‌ تفاهم درونی و حسی هست و عشقی که دونفر به هم دارن

حضرت محمد ص چقدر از حضرت خدیجه س بزرگتر بود؟

سن یه عدده خواهر

من خودم قبل از اینکه عاشق بشم که دوران بچگی اسمشو میذارم تو ذهنم این بودم شوهرم ٧ سال تا ١٠ سال از من بزرگتر باشه 

منم مثل تو بودم🥺بعدا فهمیدم ۴سال ازم بزرگتره.تاریخ تولدشم پیدا کردم،تولدشم تبریک گفتم.یادش بخیر😔

تاریخ دقیق مثل روز و ماه رو‌ نتونستم دربیارم😅

ولی به همینشم راضیم😂

آخییی اسی منم با کمک رفیق صمیمیم فهمیدم متولد چه سالیه و چند سال بزرگتره ازم 😂 اون فهمید در واقع وگرنه خودم عرضه این کارا رو ندارم 😂😂😂

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
تبریکککککک تبریک ب تو تبریک به منتبریک به همههههههه

یس👍😅

من با کارآگاه بازی که دراوردم و پیجشو که سخم زدم تاریخ تولدش رو دراوردم😬

انقدر هایلایت هاشو زیر و روز کردم تا تاریخش دستم اومد

بعد از یکسال ریکوئستم قبول کرد،منم تو دوساعت هرچی لازم بودو پیدا کردم