2777
2789

من بایکی درارتباطم طرف مطلقه هست وی دختر۱۰ساله داره من مجردم اون بدون مشورت باهام رفته خانوادشو درجریان گذاشته وحتی تحقیق کردن راجبم بااینکه من گفته بودم هنوز جوابم مشخص نیست چون این شرایط برام سخت من دختر بدجنسی نیستم اما کنار اومدن بای دختر ۱۰ساله برام سخت ایشونم ازمن توقعاتشون زیاد علت طلاقشونم خیانت بوده برام سخت و نمیتونم ی بار برام عکس دخترشو فرستاد گفت یکی از مسئولیاتت همین خیلی جا خوردم یا گفتم بهش من باخانوادم دوس دارم برم مسافرت گفت پس دخترم چی باید ببریش

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
خودت چن سالته اون چند سالشه

خودم ۳۰ اون ۳۴

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعارف نکن راحت حرفت رو بگو. این چیزا ناراحت شد طرف و اینا نداره. محکم حرفت رو بزن

گرچه فکر میکنم شما اصلا چرا این ارتباط رو تا الان حفظ کردی 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
دخترش جزئی ازشه اگه نمیتونی بپیذیرش قبولش نکن خیانت خودش یا همسرش؟

خبانت همسرش

بیشتر ببینید
به نظرت موقعیت های بهتر برات پیش نمیاد؟؟؟؟ سنت که زیاد نیست

اره میاد طرف وضع مالیش خیلی خوبه وگرنه هیچ چیز مثبت دیگه این نداره که بخام همچین کاری بکنم

بیشتر ببینید
از اولش ک میدونستی مطلقه س نباید باهاش ادامه میدادی حرف زدن رو. چون تو مجردی

اره اشتباه کردم واقعا اصلا نمیدونم چی شد

بیشتر ببینید
کارت اشتباس این کارو نکن فک میکنم چون سی سالت شده داری ب این اقا فک میکنیمن 32 ازدواج کردم

نه گلم من خواستگار الانم داشتم ودارم نمیدونم چراهمچین کاری کردم شاید چون وضع مالیشون خیلی خوب شایدم بخاطر اذیت خانوادم 

بیشتر ببینید
اره اشتباه کردم واقعا اصلا نمیدونم چی شد

تازه معلومم نیس ک راستشو بگه. خیانت کرده خودش یا زنش خیانت کرده. معمولا از طرف هرکسی بشنوی داستانو فرق میکنه. چون هیچکس بر علیه خودش حرف نمیزنه. تازه بعد اردواجتم باید رابطه ی اون و زن سابقش رو به صورت تلفنی ببینی و هیچی نگی چونکه یه نقطه مشترک دارن و اون دخترشونه. 

آدمن دیگه ازکجا معلوم فردا که آتیششون خوابید و کمتر عصبانی بودن دلشون برای هم تنگ شد و این وسط فقط تو قربونی میشی

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱