2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واقعا نتیجه داده ؟

اره البته ژنتیکی بدن خودم برجستگی داره لاغر اونطوری نیستم متوسطم ورزش میکنم سفت بشم کمی حجم البته وقتی کربوهیدرات زیاد بخوری حجم هم میگیری بیشتر پروتئین گرونه کربوهیدارت ارزونتره ولی من قند خونم بالا میره بیشتر پروتئین مصرف میکنم مثل سینه مرغ سفیده تخم مرغ روزی ۶ تا اینا صبحونه جودوسر و چیفلکس و گردو قبل تمرین موز و خرما 

ببینوقبل تمرین قرص ویتامین سی میخورم بعد تمرین ویتامین b میخورم قبل خواب هم منیزیوم میخورم حالا من خیلی معمولیه تغذیم حرفه ای ها خیلی تغذیشون گرونه برای مت عادیه مثلا صبحونه کره بادوم زمینی بخور وزنت بالا میره اگه قند خونت بالا نیست بعد تمرین سیبزمین ابپز کنار تخم مرغ بخور یا سالاد ماکارونی 

یعنی اگه سخت وزن بگیری نمیشه رفت باشگاه نتیجه نامیده 😕

ببین هیچ وقت وزن رو ملاک قرار نده چون حجم با وزن فرق میکنه مهم اینه فرم بدنت بهتر بشه و حجم بگیری نه فقط وزن که چربی بگیری 

اگه خیلی لاغری و قند خونت بالا نیست خیلی راحت با تغذیه خوب و و استمرار در ورزش به نتیجه میرسی

بعد اگه غلبه سودا داشته باشم چی میتونم بیام باشگاه حجم بگیرم ؟

سرد و خشکه باید یا تغذیه طبعتو گرم کنی مثلا دارچین زنجبیل خرما و موز که گفتم قبل تمرین بخوری اضطرایتم باید کم کنی چون معمولا افراد یا طبع سرد مستعد افسردگی هم هستن و وزنه خیلی سنگین نزن در حد توانت ولی قدرتی و باتمرکز

اره البته ژنتیکی بدن خودم برجستگی داره لاغر اونطوری نیستم متوسطم ورزش میکنم سفت بشم کمی حجم البته وق ...

من برای کات رفتم ولی. االان دارم رو عضله سسازی کار میکنم هشت ماه هر روز  تمرین دارم. من چیا بخورم امگا سه و منیزیوم  قرص. میخورم  دیگه چیا نیازه تغدیه چطور باشه

هعی
ببین هیچ وقت وزن رو ملاک قرار نده چون حجم با وزن فرق میکنه مهم اینه فرم بدنت بهتر بشه و حجم بگیری نه ...

عزیزم میشه یه سوال کنم

من سایز سینم خوبه نمی‌خوام بزرگتر بشه ولی به شدت افتادن 

می‌خوام بکشمشون بالا یکم جمع شن 

حالا سوالم اینه میتونم با باشگاه و ورزش اینکارو کنم اگه آره چه ورزشی آخه شنیدم ورزش ابشون می‌کنه 

می‌خوام اگه واقعا میشه امید داشته باشم برم باشگاه اگه نمیشه الکی وقت نذارم چون هیکلم خوبه تنها مشکلم همینه