2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

خیلی پررو و دخالتگرن همسرمم بهشون وابسته س حدومرز کاملا  مشخصی نداریم سر همینم دعواس 

بستگی ب درک وشعور دوطرف داره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید

چه همه درصلح و آرامش طبقه بالای مادر شوهرشونن

پس اوناییکه هر روز تاپیک میزنن و ازش مینالن کجان هموناکه مادرشوهراشون کلید داره و یا یهو در واحد رو بازمیکنه ویا اوناییکه میگن یه مهمون نمیتونیم دعوت کنیم مادر شوهرمم میاد بالا 😂😂😂😂

من با حفظ حریم شخصی دخالت نکردن تو مسایل و کارهاشون   خیلی صمیمی نمیشم که توقع زیاد بشه 

سرزده خونشون نمیریم  مثل یه همسایه رفتار میکنم هر قدر که خودت حریم رعایت کنی اونها هم همینطور رفتار میکنن  رسمی برخورد میکنم  با لباس راحتی جلوشون نمیام