2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون دعوا راه بندازه و بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 71 پست
آفرین دختر عاقلی هستی

من و شوهرم دو تا آدم کاملا متفاوتی هستم....

شوهرم ادم عصبی هس...هیچی دست خودش نیس .یکم خلاف حرفش نظرت باشه تا روی تو دست بلند نکنه یا ی چیزیو نشکنه آروم نمیگیره.یعنی باید ب ی چی آسیب بزنه تا آروم شه

مادرم زنگ‌ زد به مادر شوهرم گفت ما عروسی نمیخوایم . مادرم افسردگی شدید داشت‌ . مادر شوهرم و پدر شوهر ...

بنده خدا پس مادرتون مقصر ندونید چون واقعا به خاطر افسردگی دست خودش نیست!!

شما واقعا حق داری شوهرتون و خانواده اش این حرف تو هوا زدند و عروسی نگرفتند و حتی به خودشون زحمت ندادند نظر شما رو بپرسند!!!

شما هم به شوهرت بگو شما و خانواده ات از خداتون بود وگرنه اگه مادر من مثلا میگفت یه خونه به اسم دخترم بزنید هم آنقدر حرف گوش کن می شدید؟؟؟

متاسفانه بعضی مادرها بعد ازدواج پسرشون از نقش مادر در میان میشن هوو عروس

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عالم و آدم مشکل داره

اگه تازه ازدواج کردی خیلی مواظب باش 

شوهر منم دقیقا همینجوری بود نزار فکر کنه حق با اونه وشما نباید با مادرتون در تماس باشید رفته رفته به رفت وآمدت گیر میده اول از فامیل وآشنا و دوست شروع میکنه و در آخر میرسه به خانوادت پای همه رو قطع میکنه 

بلای که شوهر من سر من آورد تورو خدا حواست باشه  

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
بنده خدا پس مادرتون مقصر ندونید چون واقعا به خاطر افسردگی دست خودش نیست!!شما واقعا حق داری شوهرتون و ...

بخدا بعضی مادرشوهر ها خیلی کثیفن...مادرشوهر من اهل نماز روزه و مسجده هر کی از ببینتش میگه چ آدم خوبیه...اما من توی یکسال عین کف دستم میشناسمش....

آدمیه ک جلوی تو مظلوم‌نمایی میکنه خودشو خوب جلوه میده پشتت بشه علیه تو میگه...دلیل اینکه همه خوب میدوننش همینه

من و شوهرم دو تا آدم کاملا متفاوتی هستم....شوهرم ادم عصبی هس...هیچی دست خودش نیس .یکم خلاف حرفش نظرت ...

خونوادت در جریان بذار اگر میتونی ادامه تحصیل بده و برو سر کار اونوقت که میتونی از قدرتت  استفاده کنی و بندازیش بیرون

خودتم میدونی این پدر خوبی نمیتونه بشه

اگه تازه ازدواج کردی خیلی مواظب باش شوهر منم دقیقا همینجوری بود نزار فکر کنه حق با اونه وشما نباید ب ...

افرین هفته ای ی بار میرم خونه مامانم در حد۵ ساعت ی قشقرقی راه میندازه ک نگم...

اینم بگم اوایل مثلا گفتم منو ببر خونه داییم میگف میزی اونجا چیکار کنی.‌.

وقتی میگم منو ببرخونه مامانم میگه میری چیکار کنی بشین زندگی تو بکن..🫥😪

خونوادت در جریان بذار اگر میتونی ادامه تحصیل بده و برو سر کار اونوقت که میتونی از قدرتت استفاده کنی ...

قبل عقد با شوهرم صحبت کردم گفتم میخوام ادامه تحصیل بدم قبول کرد.مامانمم با مادرشوهرم حرف زده بود.الان هر دو زدن زیرحرفشون و میگن نگفتین....شوهرم نمیزاره شاغل شم یا تحصیل کنم...منی ک تنها شرطم این بود درسم رو ادامه بدم.الهی خدا بزاره تو کاسه شون که با عمر و زندگی من بازی کردن و زدن زیرحرفشون

بخدا بعضی مادرشوهر ها خیلی کثیفن...مادرشوهر من اهل نماز روزه و مسجده هر کی از ببینتش میگه چ آدم خوبی ...

خدا خودش اینجور آدما رو رسوا کنه و جواب دل هایی که می‌شکونند رو بده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
افرین هفته ای ی بار میرم خونه مامانم در حد۵ ساعت ی قشقرقی راه میندازه ک نگم...اینم بگم اوایل مثلا گف ...

اخ آخ ترو خدا ا اگه میتونی جدا شو وبه هیچ عنوان  بچه دار نشو که میشی امروز من با دوتا بچه نه راه پیش دارم نه راه پس 

بچه ها هم افسرده شدن شاید باورش برات سخت باشه ولی ما دیگه خونه هیچ کس نمیریم نه کسی خونهد ما میاد  

اینا درست بشو نیستن این چیزای که میگی دقیقا خصوصیات شوهر منه عین همین رفتارا رو داشت اویل زندگی اگه بر گردم به عقب لحظه ای درنگ نمیکنم وجدا میشم متاسفانه کسی به من نگفت و من ادامه دادم به امید درست شدن که نشد بلکه روز به روز بدتر شد 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

شوهرت که کارش اشتباهه داد و فریاد میکنه 

ولی توام شاید زیاده روی میکنی یا کلافه‌ش کردی بس که حرف زدی

شایدم سیر تا پیاز زندگیتونو پیش مامانت میگی و شوهرت دوست نداره 

کلا هیچ مرد یا زنی دوست نداره همسرش به مادرش خیلی وابسته باشه

قبل عقد با شوهرم صحبت کردم گفتم میخوام ادامه تحصیل بدم قبول کرد.مامانمم با مادرشوهرم حرف زده بود.الا ...

ببین ببخشید اینجوری حرف میزنم ولی آرزوی ادامه تحصیل وشاعل شدن  رو باید با خودت دور از جون به گور ببری چون به هیچ عنوان نمیزارن که مستقل بشی چون اینجوری دیگه نمیتونه روی شما سلطه داشته باشه اینا مریضن مریض تروخدا مواظب خودت باش تا دیر نشده یه فکری با حال خودت بکن 

به اینا میگن خودشیفته تو نت بزن در موردشون بخون تازه اینا درمان هم نمیشن