2777
2789
عنوان

تب با تب سنج جیوه ای

108 بازدید | 17 پست

برا دخترم ۳۷.۸ نشون میده زیر بغل..با جیوه ایم باید نیم اضافه کرد؟

۳ ساعت پیش بروفن دادم همیشه با بروفن کامل قطع میشد تبش تا ۶ الی ۸ ساعت الان ولی بعد بروفن تازه شده این

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص استا از شربت بروفن قوی تره؟

من بروفن نمیدادم.فقط استامینوفن.قرص بهتر تاثیر داشت.کلا شربت برای بچه اینقدی دیگه خیلی تاثیر نداره.هر ۶ ساعت نصف استامینوفن ۳۲۵ بهش بده‌.قبلش تبشو بگیر اگر بالا بود بده 

متخصص اطفالی که بچه هامو میبرم همیشه تاکید داره پروفن ندیم برای معده بچه ها خیلی ضرر داره مگه اینکه بچه بی حال باشه و تبش هی بره بالا بشه ۳۹ شما استامینوفن بدین آب سیب مایعات زیاد بدین پاهاشو با آب ولرم بشورین سریع خشک کنین تب تا ۳۸ مشکلی بوجود نمیاد بزارین بدن کارشو انجام بده

متخصص اطفالی که بچه هامو میبرم همیشه تاکید داره پروفن ندیم برای معده بچه ها خیلی ضرر داره مگه اینکه ...

برا جیوه ایم باید نیم درجه اضافه کنم؟ 

همم دختر من از اول با استا تبش پایین نمیاد فقط بروفن..ب نظرتون قرص استا بدم بهش؟