2777
2789
عنوان

خدایا به کسایی که پول ندارن کمک کن

680 بازدید | 59 پست

گرونی داره بیداااااد میکنهههه 

امروز افق کورش خرید کردم 

بخدا مواد شوینده و ‌دسمال شامپو یکم خوراکی و و وسایل صبحانه برداشتم

شد پنج میلیون 

راستش جا خوردم تازه فروشنده داشت میگفت فلان چیز که برداشتی ۱۴۰ بود خرید جدید داره میشه۲۱۰ گفتم چی؟ این همه گرونی ؟ گفت اره دیگه بازم گرونی در پیش 

خدارشکر چون درامدم خوبه دغدغه این چیزا ندارم

اما از ته قلبم اتیش گرفتم برا کسایی که دستشون خالیه 

تازه گوشت مرغ و … مونده 

پس با این وجود خرج ماهانه دو نفر در ماه ۱۵ میلیونی میشه 

خب اونایی که ۴ تا بچه دارن چیکار میکنن😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیروز یه چیپس گرفتم ۳۰ تومن هنو دارم میسوزم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
۴تابچه دار الان نبایدفکرکنهوقتی پس مینداخت تواین دولت بایدفکرمیکرد

۴تابچه رو۶ماه یایکسال بدنیانیومدن ممکنه اولی ۲۰سالش باشه که اونموقع گرونی نبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
چه ادبیات زشتیخوشت میاد کسی واژه پس انداختن رو برای خودتو بچه هات استفاده کنه؟؟

۴تا توگرونی واقعا پس انداختنه

بیچاره بچه بدبخت تواین زندکی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

دلم به حال جوونا میسوزه،

داداش خودم هنوز بیست سالش نشده،چه جوری داره کار می‌کنه که مثلا به یه جایی برسه،ولی کو؟صاحبکارشون مثل چی از این بچه ها کار میکشه وبعدشم چندرغاز می‌ذاره کف دستشون😔😔

خیلی گناه دارن

۴تا توگرونی واقعا پس انداختنهبیچاره بچه بدبخت تواین زندکی

قرار نیست فقط شرایط زندگی شما ایده ال باشه برای بچه

هر کس طبق نظر خودش بچه دار میشه و فرزندش رو بزرگ میکنه

پس لزوما اونهایی که چهار یا پنج تا بچه دارند و یک حقوق معمولی بدبخت نیستن