2777
2789
عنوان

تپش قلبو تنگی نفس دارم خوب نمیشه

93 بازدید | 15 پست

پیش دکتر قلب رفتم گف قلبت سالمه قرص داد خوب نشدم به دکتر اعصابم گفتم اونم قرص داد بازم نفسم تنگ میاد قلبم تن تن میزنه گاهی خوبم گاهی شدیده الان حالت تهوع هم دارم به نظرتون از چیه خسته شدم دیگ قلبم میریزه یهو تو گلوم میزنه اروم میشه یه مدت بعد دوباره نفس عمیق میتونم بکشم ولی انگار نفسم تنگ میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیک اگر باشه . قلب آدم تیر می‌کشه میگیره آیا ؟؟؟ منم قلبم گرفتگی داره انگار تیرمیکشه رفتم دکتر گفت ...

منم تازه با قلب درد یعنی تیر کشید و ضربان یهو خیلی کم شد خداروشکر بیدار بودم وگرنه تو خواب کم تر میشد 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
بیشتر ببینید
منم تازه با قلب درد یعنی تیر کشید و ضربان یهو خیلی کم شد خداروشکر بیدار بودم وگرنه تو خواب کم تر میش ...

من تو خواب داشتم میمردم ضربان قلبم ب شدت رفت بالا ک نفس. عمیق کشیدم چندبار . این دومین بارم بوده . نمی‌دونم چرا بیشتر بر اثر ناراحتی شدم از روزی شروع شد ک مدام کلیپ بچه‌ای فلسطین میدیدم الان دیگ نمیتونم

پنیک اگر باشه . قلب آدم تیر می‌کشه میگیره آیا ؟؟؟ منم قلبم گرفتگی داره انگار تیرمیکشه رفتم دکتر گفت ...

بله عزیزم امکانش هست

گویا هر کسی به نوع متفاوتی تجربه داره