2777
2789

من فک کردم خودم کار کنم شوهرمم کار کنه با قرضو قسطو وام بتونیم ماهی ۴ تومن پس انداز کنیم شایدم کمتر 🥺🥺🥺🥺🥺

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما امروز ۵ تومن کنار گذاشتیم برا اولین بار حالا ببینیم میتونیم تا آخر برج کنار نگهش داریم یا نه

شما چند نفرین؟

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀

چرا باید کشوری که اینقدر منابع داره مردمش اینطور زندگی کنن 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

نمیدونم شاید اوضلع دیگران حوبه فقط ما چون داریم خونه میخریم رفتیم تو بد بختی

۳ نفریم با کلی خرج🥴

خوب ما دو نفریم خرج آنچنانی نداریم فقط یوی باشه بخوریم اوکیه😁

پول نقدی نگه ندارین

عزیزم ما بخوایمم نمسشه نگه داشت همون اول ماه میریم خرید