2777
2789

وااا خیلی خوشگله ولی البته سلیقه ای هانده هم خیلی خوشگله ولی بنظرم آنا خوشگل تره 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم یک خواهرزاده داره شبیه همین هانده است البته خوشگلتر و طبیعی تر از اونه 

چرا همیشه از خدا ناله کردی وقتی بی پولی وقت ناراحتی وقت مریضی وووووو... ولی چرا وقتی که خوشحال بودی یاد خدا نیوفتادی وقتی پول دستت اومد یاد خدا نیوفتادی وقتی خدا بهت بچه های سالم و سلامت داد یاد خدا نیوفتادی.. چرا وقتی از کنار بیمارستان گذشتی نگفتی خدایا شکرت چرا از هوایی که خدا برامون هدیه کرده نفس بکشیم قدردان خدا نبودیم.. چرا فقط وقت سختی ها یقه خدارو گرفتیم و گفتیم خدایا چرا من؟ولی وقتی خوشحال و شاد بودیم صدا نکردیم خدایا چرا من 👍👍👍

بیشتر ببینید