2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلی از زندگی عقب افتادم با این شرایط😭

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 84 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دانشگاه ترم یک پر دخترای بالای 20 سال هست بعد کسی که نمی‌پرسه تو متولد چندی مهم اینکه تو استارت زدی ومیخوام تغیر کنی بهت حق میدم من خودم 21 سالمه دو سه ماه دیگه میشم 22 منم همش حس عقب ماندگی دارم ترم سه ام رشته چی میخوای بری؟

حال ندارم🙃

انشالله ی آدم خوبم پیدا میکنیاگه بخوابم مثل تو فکر کنم پس منم عقبم ولی واقعا واسم مهم نیست و جوری که ...

انشالله 🥹 بعضی وقتا مردم یه حرفایی میزنن ک‌ ادم از همه چی پشیمون میکنن

مخصوصا اینجا ک‌ محیط کوچیکه

ممنون ازت🙂🙏 امیدوارم روحیم حفظ شه و نگاه و خرف بقیه باعث دل سردیم نشه😞

اگه میخای به جایی برسی حرف مردمو بزار زیرپات.اصلا توجه نکن.اگه کسی گف چراازدواج نمیکنی واینا بگو هدفای مهم تری دارم ولی اگه موردی ک‌دلم خاست اومد روش فکرمیکنم

ولی اینکه میگی بقیع ازدواج کردن بچه دارند قبول ندارم مگه زیر 25 ازدواج کنی بچه دار هم شی خیلی کار بزرگیه؟ مهم ازدواج خوبه من خالم 21 سالگی ازدواج کرد دوسال بعد طلاق گرفت ولی الان دختر داییم 28 سالشه ازدواج کرده خیلیم خوشبخته 

حال ندارم🙃

انشالله 🥹 بعضی وقتا مردم یه حرفایی میزنن ک‌ ادم از همه چی پشیمون میکننمخصوصا اینجا ک‌ محیط کوچیکه

ی مدت تمرین کن ببین چقدر بیخیال میشی نسبت به حرف بقیه🤣

اینقدر روحیت تغییر میکنه که نگو اینچیزا اصلا ناراحتت نمیکنه